Ponedjeljak, 16 svibnja, 2022

Odluka Draška Stanivukovića: Građanima Srbije omogućeno besplatno parkiranje u Banjoj Luci

Nemojte propustiti

Iz Gradske uprave podsjećaju da je besplatan parking za državljane Srbije omogućen od polovine prošle godine.

Građanima Srbije omogućeno je da se i tokom ove godine besplatno parkiraju na teritoriji grada Banjaluke, potvrdili su u Gradskoj upravi.

Objasnili su da je gradonačelnik Draško Stanivuković donio ovakvu odluku kao znak zahvalnosti za svu podršku, koju je Republika Srbija pružila Banjaluci, ali i cijeloj Republici Srpskoj.

– Tako će svi građani Srbije, koji posjeduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije moći i 2022. godine da besplatno parkiraju na svim mjestima na kojima postoji naplata parkinga – kazali su u Gradskoj upravi.

Napomenuli su da je Banjaluka zahvalna Gradu Beogradu i Republici Srbiji, čija će nedavna donacija od šest miliona KM biti najvećim dijelom usmjerena u izgradnju škole u naselju Ada, zatim stadiona sa profesionalnom atletskom stazom na Laušu, a dio sredstava biće uložen u izgradnju najvećeg gradskog parka.

– Ranije je, između ostalog, zahvaljujući donaciji Srbije u naselju Petrićevac sagrađen višenamjenski objekat, u sklopu kojeg su vrtić, ambulanta i objekat mjesne zajednice – naveli su u Gradskoj upravi.

Podsjećaju da je besplatan parking za državljane Srbije omogućen od polovine prošle godine.

Više s weba

Interesantno za vas

Izdvajamo

Troškovi života u BiH skočili 410, a plate tek 74 KM

Prema podacima Saveza samostalnih sindikata BiH, kada je riječ o najnovijoj potrošačkoj korpi, najviše se troši na prehranu, i...

Možda vas zanima i ovo