Petak, 27 siječnja, 2023

Odluka gradonačelnika Draška Stanivukovića: Građani Srbije i ove godine će se moći besplatno parkirati u Banjaluci

Nemojte propustiti

Besplatan parking za državljane Srbije omogućen je od polovine prošle godine.

Građani Srbije i ove godine će se moći besplatno parkirati u Banjaluci.

Ovu odluku donio je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, kao znak zahvalnosti za svu podršku, koju je Republika Srbija pružila Banjaluci, ali i cijeloj Republici Srpskoj.

“Tako će svi građani Srbije, koji posjeduju vozilo sa registarskim oznakama Republike Srbije moći i 2023. godine da besplatno parkiraju na svim mjestima na kojima postoji naplata parkinga”, naveli su iz Gradske uprave Banjaluka.

Ističu da je Banjaluka zahvalna Srbiji, čija je donacija od šest miliona KM najvećim dijelom usmjerena u izgradnju škole u naselju Ada.

“Ranije je, između ostalog, zahvaljujući donaciji Srbije u naselju Petrićevac sagrađen višenamjenski objekat, u sklopu kojeg su vrtić, ambulanta i objekat mjesne zajednice”, dodaju iz Gradske uprave Banjaluka.

Podsjećamo, besplatan parking za državljane Srbije omogućen je od polovine 2021. godine.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Benjamin nije prijavio šest kutija Marlbora pa dobio 540 eura kazne: Hrvati žestoko kaznili vozača iz Bosne i Hercegovine

Iz Carinske uprave Republike Hrvatske potvrdili su navedeni prekršaj te obrazložili nalog koji je uručen bh. vozaču Redakciji portala Crna-Hronika...

Možda vas zanima i ovo