Utorak, 15 lipnja, 2021

Odluka sutra stupa na snagu: U dijelu BiH u potpunosti ukinut ‘policijski sat’

Nemojte propustiti

Novom odlukom u zatvorenim prostorijama dozvoljeno je do 100 osoba ukoliko se poštuju ograničenja, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru (pravnoj osobi) može dati Zavod za javno zdravstvo .

“Policijski sat odnosno mjera ograničenog kretanja na području Županije Zapadnohercegovačke je ukinuta”, potvrđeno je na 48. izvanrednoj sjednici Stožera civilne zaštite ŽZH.

Stožer je obaviješten o znatno povoljnijoj epidemiološkoj situaciji od strane Zavoda za javno zdravstvo i Ministarstva zdravstva, rada i socijalne skrbi, zbog čega je usvojena odluka o ukidanju mjera ograničenja kretanja na prostoru Županije Zapadnohercegovačke, od sutra, 12. maja.

U zatvorenim prostorijama dozvoljeno je do 100 osoba ukoliko se poštuju epidemiološka ograničenja, a za veći broj osoba dopuštenje organizatoru (pravnoj osobi) može dati Zavod za javno zdravstvo ŽZH.

Na otvorenim prostorima ne postoje ograničenja okupljanja. Stožer civilne zaštite ŽZH će i dalje pratiti razvoj epidemiološke situacije”, stoji u priopćenju za javnost.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Očekuje se rast obima poslovanja i povećanja plata u Brčko distriktu

„Skoro 50 posto ispitanika istaklo je da očekuje rast obima poslovanja kao i finansijskih rezultata u 2021. godini, a...

Možda vas zanima i ovo