Subota, 25 rujna, 2021

Oglasila se dama koja je ukrala pažnju na Kozari: Evo šta je poručila Silvana Marić nakon SNSD-ovog skupa

Nemojte propustiti

Marić je poručila da nikada neće “izdati ove ljude kao član SNSD”.

Silvana Marić, članica SNSD-a koja je ukrala medijsku pažnju slikajući se s funkcionerima te stranke na stranačkom skupu na Kozari, poručila je da su “slike na svom mjestu” te da se slikala s ministrima koje voli.

“Nemam ja vremena za ovo, ali ću se ipak obratiti hvala svima što ste mi javili. Opozicija nikada neće zaboraviti ovaj skup koji je održan na Kozari i hvataju se za malu iglicu sad. Ja sam svojom voljom otišla na skup sa svojim prijateljima i familijom. Niko me nije natjerao, slikala sam se sa ljudima i ministrima koje podržavam i volim i nisam sama, 15.000 ljudi se slikalo. Tako da ne bih se zamarala sa lažnim profilima odgovarala portalima opozicije i ne očekujem da hvale mene ili moje slike, pa bilo bi neprirodno…”, navela je ona.

Poručila je da nikada neće “izdati ove ljude kao član SNSD”.

“Ne zamarajte se više i slike su na svom mjestu. Kad skupite ono što je SNSD na Kozari ja vam dižem kapu…”, zaključila je ona na Facebooku.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

U BiH počinje EUFOR-ova vježba ‘Brzi odgovor 2021’

Tokom vježbe bit će izvršena provjera vojnika prema različitim scenarijima kako bi se ispitala njihova reakcija i utvrdilo da...

Možda vas zanima i ovo