Subota, 18 svibnja, 2024

Oglasila se i Željka Cvijanović o napadu na supružnike Memišević iz sela kod Višegrada

Preporučeno

Policija iz Višegrada uhapsila je lice čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo na štetu Fadila i Ajše Memišević iz sela Omeragići.

Predsjedavajuća Predsjedništva BiH Željka Cvijanović najoštrije je osudila napad na supružnike Memišević iz sela Omeragići kod Višegrada.

“Zgrožena sam brutalnošću i smatram nedopustivim ugrožavanje bilo čije lične bezbjednosti i imovine u Republici Srpskoj”, izjavila je Cvijanović.

Upravo se čita:  Kod Borisa u voćnjaku trešnje po kilogramu 4,5 KM, ali morate ih sami ubrati

Pozdravila je i, kako se navodi, brzu reakciju MUP-a Republike Srpske, istakavši da očekuje da nadležne institucije adekvatno sankcionišu izvršioca ovog razbojništva.

Policija iz Višegrada uhapsila je lice čiji su inicijali B.P. iz ovog mjesta osumnjičeno da je izvršilo razbojništvo na štetu Fadila i Ajše Memišević iz sela Omeragići.

Podsjetimo, povratinici Fadil i Ajša Memišević brutalno su napadnuti u svome domu. Zbog povreda koje su zadobili danas su smješteni na liječenje na KCUS, tačnije na Kliniku za neurohirurgiju. Prilikom napada od njih je otuđen i novac u iznosu od 7.000 KM.

Upravo se čita:  Kćerka stradalog rudara Asima Šehanovića: Poginuo je dan prije mog rođendana, zaželjela sam jednu želju, ali se nije ostvarila

Napad su osudili brojni zvaničnici, a član Predsjedništva BiH Denis Bećirović otputovao je u Višegrad kako bi razgovarao sa povratnicima i porodicom napadnutih.

Izdvajamo

Izdvajamo

Dragičević kod Hadžifejzovića otkrio ime: On je ubio mog sina!

Davor Dragičević, otac ubijenog Davida Dragičevića, rekao je u Centralnom dnevniku na Face TV da zna ime ubice svog...

Još vijesti za vas