Subota, 25 rujna, 2021

Oglasila se kćerka Bakira i Sebije Izetbegović: “Želim demantovati laži i izmišljotine, ja i Adnan nismo u vezi već mjesecima”

Nemojte propustiti

Jasmina Izetbegović u svom reagovanju poručuje da sebe ne smatra medijskom ličnošću, ali da je sada odlučila stati u kraj ovakvim medijskim pisanjima koji po svemu sudeći, ipak, nisu istiniti.

Vijest da je bh. youtuber Adnan Cerić poznatiji kao CeriX na današnjoj sjednici Vijeća ministara BiH predložen kao v.d zamjenika direktora Agencije za statistiku BiH odjeknula je u domaćoj javnosti. Naime, ova odluka Vijeća ministara je povezana sa time da je Adnan Cerić budući zet predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, koji je u ljubavnoj vezi sa njegovom kćerkom Jasminom Izetbegović.

Povodom takvih medijskih natpisa, Jasmina Izetbegović se odlučila oglasiti na svom Facebook profilu te demantovati medijske natpise o ljubavnoj vezi između nje i Adnana Cerića.

Ona je rekla kako sebe ne smatra medijskom ličnošću, ali da je sada odlučila stati u kraj ovakvim medijskim pisanjima koji po svemu sudeći, ipak, nisu istiniti.

– Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno, napisala je Izetbegović na svom Facebook profilu.

Foto: Facebook

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Aleksandar Vulin: Za rat dovoljna jedna budala

“Ljudi koji vode Prištinu su velike kukavice, a od njih možete sve da očekujete”, kazao je Vulin. Ministar unutrašnjih poslova...

Možda vas zanima i ovo