Četvrtak, 25 travnja, 2024

Oglasila se OŠ “Vitovlje”: Preminula je naša učenica Azra Mehić (11)

Preporučeno

Iz ove škole su se oglasili saopćenjem.

Učenica Osnovne škole “Vitovlje” kod Travnika Azra Mehić (11) preminula je jučer uslijed iznenadne bolesti.

Iz ove škole su se oglasili saopćenjem.

– S neizmjernim bolom obavještavamo roditelje i učenike naše škole da nas je jučer 10.3. 2023. godine uslijed iznenadne bolesti napustila naša draga učenica Mehić Azra. Molim Boga da se smiluje njenoj plemenitoj duši, a da roditeljima, njenim školskim drugovima i nastavnicima olakša bol zbog gubitka člana porodice i člana školske zajednice.

Upravo se čita:  Prognoze su se nažalost obistinile: Pogledajte šta se jutros desilo sa zasadima u Krajini

Upravni odbor i direktorica škole se stavljaju na raspolaganje porodici Mehić za svaku vrstu pomoći i podrške, te obaviještavamo javnost da je Upravni odbor na sinoć održanoj vanrednoj sjednici donio Odluku da se ponedjeljak 13.3.2023. godine proglasi Danom žalosti u OŠ “Vitovlje”. Tim povodom nastavni čaš će biti skraćen na 30 minuta, a knjiga žalosti će biti postavljena u prostorijama škole od 8 do 15 sati.

Upravo se čita:  Bliži se 1. maj: Janje od 15 kilograma košta 345 KM!

Odlukom Upravnog odbora odgađaju se sve kulturno-sportske aktivnosti u školi i sve aktivnosti škole će biti podrđene Danu žalosti. O terminu organizacije ukopa naše učenice ćemo Vas naknadno informisati – naveli su.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Influenserica Adna Helić se oglasila nakon izlaska iz pritvora, evo šta je poručila

Influenserica Adna Helić, koja je privedena u sklopu akcije "Black Tie 2" u Sarajevu, puštena je na slobodu. Podsjetimo, Helić...

Još vijesti za vas