Subota, 22 siječnja, 2022

Oglasili se iz BH Telecoma: Evo zvog čega je došlo do smetnji u radu mobilne mreže

Nemojte propustiti

Korisnici su prije nekoliko sati počeli prijavljivati kvarove na mobilnoj mreži, a oni su se prije svega odnosili na problem uspostavljanja poziva.

Nakon što je danas došlo do prekida u mobilnoj mreži BH Telecoma oglasili su se iz ove kompanije te su pojasnili kako su uz maksimalne napore radnika otklonjeni kvarovi na sistemu.

Kako je navedeno, do kvara na mobilnoj mreži došlo je uslijed radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže zbog čega korisnici određeni period nisu mogli uspostavljati pozive.

“Zbog radova na podizanju kapaciteta mobilne mreže došlo je do otežanog rada i kratkotrajnih smetnji u korištenju mobilnih usluga naših korisnika. Uz maksimalne napore otklonjene su smetnje i uspostavljen je nesmetan rad mobilne mreže. Našim korisnicima se zahvaljujemo za strpljenje i razumijevanje”, saopćeno je iz BH Telecoma.

Podsjetimo, korisnici su prije nekoliko sati počeli prijavljivati kvarove na mobilnoj mreži, a oni su se prije svega odnosili na problem uspostavljanja poziva.

Više s weba

Izdvajamo

Zahiragić najavljuje: Predložit ću izgradnju džamije na Trebeviću

Pokretanje inicijative je najavio vijećnik SDA u Općinskom vijeću Stari Grad Adi Zahiragić, inače brat poznatijeg Harisa Zahiragića, zastupnika...

Možda vas zanima i ovo