Četvrtak, 8 lipnja, 2023

Oglasili se iz Centrotransa: Požar na Autobuskoj stanici Sarajevo

Nemojte propustiti

Brzom intervencijom uposlenika Autobuske stanice požar je lokalizovan do dolaska profesionalne Vatrogasne jedinice na lice mjesta

Dana 16.02.2022. godine u 13:05 sati, usljed eksplozije plinske boce došlo je do požara u iznajmljenom poslovnom prostoru „Paša doner“ koji se nalazi na dolazim peronima Autobuske stanice Sarajevo.

U požaru je povrijeđena jedna osoba, zaposlenik ugostiteljskog objekta, koja je brzom intervencijom službe Hitne medicinske pomoći prevezena na Klinički centar Sarajevo na zbrinjavanje, te trenutno nemamo detaljne informacije o zdravstvenom stanju povrijeđenog.

Upravo se čita:  Još jedna akcija inspekcije: Zabranjen uvoz krompira zbog nedozvoljene količine pesticida

Brzom intervencijom uposlenika Autobuske stanice požar je lokalizovan do dolaska profesionalne Vatrogasne jedinice na lice mjesta koja je odmah nastavila sa gašenjem požara i sprječavanjem daljeg širenja vatre na druge poslovne prostore.

U požaru nije povrijeđen niko od putnika niti uposlenika Centrotransa, te prolaznika koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku izbijanja požara.

Upravo se čita:  Kod švercera pronađeni puške, pištolj, veća količina municije i duhana

Istražnim radnjama bit će ustanovljen uzrok požara, a više informacija blagovremeno ćemo dostaviti javnosti nakon izvršenog uviđaja.

Pročitajte još

Izdvajamo

Ismet nakon udara groma u njegovom dvorištu: ‘Kao da me Tajson udario’

Igrom slučaja, zabilježio je udar groma. Pogodio je u suncobran u bašti, na oko metar i po od mjesta...

Možda vas zanima i ovo