Ponedjeljak, 25 siječnja, 2021

Oglasio se Abazović: Građanska Crna Gora nema alternativu, potrebno sačuvati mir!

Autor:Antena M

Nemojte propustiti

Stiglo upozorenje: “Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći”

"Dijaspora je jedan veliki kapital i bogatstvo kojeg se Bosna i Hercegovina ne smije tako lako odreći", kazao je...

Sjećate li se “kioska od 253.000 KM”? Evo koliko ustvari košta: Muzur objavio nalaz vještaka, vrijednost čak 10 puta manja!

Predsjednik turističke zajednice KS Nermin Muzur podsjetio je na ovaj slučaj i objavio nalaz vještaka građevinske struke kao dokaz...

Ostvaruju se najcrnji snovi Dragana Čovića: Domovinski pokret Miroslava Škore osnovao stranku u BiH, žele biti prva opcija Hrvatima, čeka se Diana Zelenika

Sjedište novoosnovane stranke je u Livnu, a time su, kaže Slavko Andačić, željeli poslati znakovitu poruku, jer je taj...

Meteorolog Face TV-a Nedim Sladić objavio novu prognozu vremena koja se mnogima neće dopasti: Zima se ponovo vraća

Meteorolog Face TV Nedim Sladić navodi da večeras dolazi do produbljivanja visinske doline nad Đenovskim zaljevom s kojim će...

Abazović ističe da je, kao nikada do sada, potrebno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad, kao i građansko biće Crne Gore.

Lider koalicije Crno na bijelo, Dritan Abazović, pozvao je građane da pobjedu opozicije slave u svojim domovima, i poručio da građanska Crna Gora nema alternativu i da je neophodno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad.

– Nisu nam potrebne nikakve tenzije, ostanite u kućama, svako nasilje ugrožava pobjedu i smjenu režima – naveo je Abazović na svojoj Facebook stranici.

Kako je kazao, svaki vid nasilja ili provokacija sa bilo čije strane, baca sjenku na izbornu pobjedu u kojoj su poraženi korupcija i organizovani kriminal.

– Zato vas molim da se suzdržite od toga i slavite u svojim domovima na dostojanstven način – poručio je Abazović.

On je istakao da je, kao nikada do sada, potrebno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad, kao i građansko biće Crne Gore.

– Ne dozvolite da svojom neodgovornošću ili preko ubačenih pojedinaca ugrozimo istorijsku pobjedu. Ovo je zemlja svih nas, i zato čuvajmo jedni druge. Građanska Crna Gora nema alternativu – poručio je Abazović.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dodik ponovo o članici CIK-a i njenom prezimenu: “Bila je udata za Bošnjaka, zadržala prezime…”

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik danas je na pitanje novinara da li se kaje zbog riječi koje je izgovorio na...

Možda vas zanima i ovo