Ponedjeljak, 17 siječnja, 2022

Oglasio se Abazović: Građanska Crna Gora nema alternativu, potrebno sačuvati mir!

Autor:Antena M

Nemojte propustiti

Abazović ističe da je, kao nikada do sada, potrebno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad, kao i građansko biće Crne Gore.

Lider koalicije Crno na bijelo, Dritan Abazović, pozvao je građane da pobjedu opozicije slave u svojim domovima, i poručio da građanska Crna Gora nema alternativu i da je neophodno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad.

– Nisu nam potrebne nikakve tenzije, ostanite u kućama, svako nasilje ugrožava pobjedu i smjenu režima – naveo je Abazović na svojoj Facebook stranici.

Kako je kazao, svaki vid nasilja ili provokacija sa bilo čije strane, baca sjenku na izbornu pobjedu u kojoj su poraženi korupcija i organizovani kriminal.

– Zato vas molim da se suzdržite od toga i slavite u svojim domovima na dostojanstven način – poručio je Abazović.

On je istakao da je, kao nikada do sada, potrebno sačuvati mir, međunacionalni i međuvjerski sklad, kao i građansko biće Crne Gore.

– Ne dozvolite da svojom neodgovornošću ili preko ubačenih pojedinaca ugrozimo istorijsku pobjedu. Ovo je zemlja svih nas, i zato čuvajmo jedni druge. Građanska Crna Gora nema alternativu – poručio je Abazović.

Više s weba

Izdvajamo

Željko Komšić kod pape Franje

Nakon audijencije kod pape Franje, predsjedavajući Predsjedništva BiH sastat će se sa kardinalom Pietrom Parolinom Predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine...

Možda vas zanima i ovo