Subota, 22 siječnja, 2022

Oglasio se mladić koji je s BMW-om na stranim tablicama pozirao na tuzlanskoj Kapiji

Nemojte propustiti

– Žao mi je i izvinjavam se ovim putem Gradu Tuzla, FBiH, odnosno cijeloj BiH na ovome. Ja sam svoju grešku trenutno platio, to jeste platio sam kaznu za ovo – napisao je

Javnost u BiH, a posebno u Tuzli bila je, najblaže kazano, iznenađena potezom mladića koji je pozirao uz svoj skupocjeni automobil na tuzlanskoj Kapiji, ispred spomenika žrtvama koje su na tom mjestu stradale 25. maja 1995 godine. Ovakav njegov potez zgrozio je stanovnike Tuzle, a cijeli slučaj je prijavljen policiji.

Policija je ubrzo uspjela pronaći i identifikovati ovog mladića, tako da će biti prekršajno kažnjen. Radi se o 24-godišnjem Stefanu Antunoviću iz Tuzle, sa adresom u Oberhauzenu u Njemačkoj.

Nakon što je njegov potez izazvao lavinu negativnih reakcija i osuda u javnosti, ali i na društvenim mrežama, oglasio se i sam Antunović.

– Poštovanje, ja A. Stefan učinio sam jednu veliku grešku prošlu noć 26.12.2021. godine u Tuzli. Naime, za svoje učinjeno (ne)djelo (prolazak automobilom kroz grad i fotografija mene kako poziram) sam kriv i svjestan sam svega.

Žao mi je i izvinjavam se ovim putem Gradu Tuzla, FBiH, odnosno cijeloj BiH na ovome. Ja sam svoju grešku trenutno platio, to jeste platio sam kaznu za ovo.

Možda moje izvinjenje neće nikome značiti, ali je iskreno. Moja greška je velika, ali opet kažem svjestan sam je. Jedno veliko izvinjenje svima, svim građanima Tuzle.

Nadam se da će ga neki prihvatiti, a vjerujem da će 95 posto ljudi nastaviti me linčovati, napisao je Stefan na Facebooku, ali je ovu poruku, koju je objavio portal Crna-hronika.info, uskoro obrisao.

Više s weba

Izdvajamo

Zahiragić najavljuje: Predložit ću izgradnju džamije na Trebeviću

Pokretanje inicijative je najavio vijećnik SDA u Općinskom vijeću Stari Grad Adi Zahiragić, inače brat poznatijeg Harisa Zahiragića, zastupnika...

Možda vas zanima i ovo