Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Oglasio se Ramdo Amadeus: “Najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku i prijavite se za vakcinaciju”

Autor:Nova.rs

Nemojte propustiti

– Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji.

Muzičar Rambo Amadeus, oglasio se na Instagramu, navodeći da je pozitivan na koronavirus. Kako je napisao, najbolji način da ga fanovi podrže jeste da poštuju mjere predostrožnosti – drže distancu i masku, ali i da se prijave za vakcinaciju.

– Dragi fanovi, samo bez suvišnog uzbuđenja i panike, istina je da je i Car pozitivan na korona virus, međutim ne nasjedajte na dramoserske tekstove u žutoj štampi, Kilotzar je čeličnog zdravlja, i ovog puta poručuje – Korona vreba, ne bira, kosi nemilosrdno i uvažene kolege, ali, što je tragedija i opasnost veća, moral mora da bude visočiji. S tim u vezi vam obećavam da će koncert, sa ovim neophodnim odlaganjem, biti sigurno još uzbudljiviji i zanimljiviji, uz dužan pijetet prema svima koji su bitku sa koronom izgubili. Muzika nije ni za mene ni za moje kolege zajebavanje, nego neophodan segment života – napisao je Rambo na Instagramu, a potom dodao:

– Zato, najbolji način da me podržite je da držite distancu i nosite masku, i prijavite se za vakcinaciju, ali boga mi i kupite kartu na vrijeme za koncert, to će mi najbolje podići imunitet! To je pordška, ostalo je palamudjevina. Show must go on – pjesma nas je održala njojzi hvala”, zaključio je muzičar, a prenosi „Nova.rs“.

Domaći mediji su tokom proteklih dana pisali da je muzičar hospitalizovan.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Detalji krvavog pira Mirsada Bajrića: Enisa je prosila, a on je pio, tu noć kad smo čuli pucnjavu nismo znali odakle dolazi

ŽEPČE - Mrtve supružnike pronašao je rođak iz Zavidovića kod kojeg su bila njihova djeca. Pravi horor zatečen je...

Možda vas zanima i ovo