Subota, 12 lipnja, 2021

Oglasio se Sejo Kalač nakon snimka na kojem se vidi kako ‘krade telefon’

Nemojte propustiti

Kalač kaže da ga je sve šokiralo jer on potiče iz poštene porodice i nikad ništa u životu nije ukrao.

Pjevač Sejo Kalač trenutno se nalazi na turneji u Americi, gdje ga je dočekala vijest koja je objavljena u srbijanskim medijima, a koju su onda prenijeli brojni mediji u BiH, kako je u septembru prošle godine na jednoj benziskoj pumpi u Zagrebu ukrao telefon jednom čovjeku.

Kalač kaže da ga je sve šokiralo jer on potiče iz poštene porodice i nikad ništa u životu nije ukrao. Pravdu će, kaže, tražiti sudskim putem

-Ja sam pošten i dolazim iz jedne jako poštene familije i nikada ništa nisam ukrao u životu. Jednostavno, roditelji su me tako odgojili i veoma dobro znam šta je haram, a ovi koji imaju dva zuba u glavi i škljocaju sa fotoaparatima su sramota za ljudski rod. Mnogi se danas nazivaju novinarima, a imaju samo završenu osnovnu školu, pa u nedostatku senzacija pljuju po poštenom narodu i izmišljaju laži, kazao je Kalač.

Pjevač je najavio sudske tužbe protiv medija koji su ovu informaciju objavili.

– Sigurno neće da udare po nekom ko se zove Miloš ili Slobodan, ali hoće po nekom ko se zove Sejo. Ja sam zgrožen na tu laž. Gade mi se svi oni koji to rade, a posebno u našoj zemlji koja je krvlju naše braće stečena, a tu mislim na kompletan prostor bivše Jugoslavije. Ustani druže Tito i strpaj ih sve u zatvor. Ova nova laž o meni je samo da me ponize i unište mi posao i karijeru. Slijedi sudska tužba – rekao je za Express Sejo Kalač.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo