Nedjelja, 9 svibnja, 2021

Ognjen Vranješ u vezi s popularnom blogerkom?

Nemojte propustiti

Navodno, Zorana i Ognjen se odlično slažu, ali za sada ni fudbaler ni blogerka nisu se oglašavali

Blogerka Zorana Jovanović Zorannah je, prema pisanju srpskog Kurira, započela romansu sa fudbalerom Ognjenom Vranješom.

Fudbaler i blogerka nedavno su otpočeli romansu, a da Vranješ s njom ima ozbiljne namjere, govori i činjenica da je ugostio Zoranu u Atini, piše Kurir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

“Zorana i Ognjen su se upoznali još u vremenu kada se ona zabavljala sa njegovim saigračem iz reprezentacije Danijelom Milićevićem. Međutim, odnedavno su počeli da se dopisuju putem Instagrama. Vremenom su se zbližili i Ognjen nije mogao da zamisli dan da se ne čuje s njom. Zato je pozvao da dođe u Atinu. Zorana se nije dvoumila, spakovala je stvari i došla sa najboljom prijateljicom, čiji muž igra za reprezentaciju BiH, koja je baš u Atini igrala protiv Grčke u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo. Kako Vranješ nije pozvan u reprezentaciju, bio je slobodan da ih izvodi i provodi vrijeme sa blogerkom”, rekao je dobro obaviješten izvor.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

“Ognjen je Zoranu vodio po skupim restoranima i diskotekama u Atini. Pokazivao joj je sva atraktivna mjesta, a koliko mu se svidjela, govori i činjenica da je nije skrivao od tamošnjih prijatelja, te da mu uopšte ne predstavlja problem to što je ona bila u dugogodišnjoj vezi sa njegovim saigračem iz reprezentacije. Predstavljao ju je kao svoju djevojku, što je sve iznenadilo”, završava priču izvor.

Kako se navodi, Zorana i Ognjen se odlično slažu, ali za sada ni fudbaler ni blogerka nisu se oglašavali, kako bi potvrdili ili demantovali ove tvrdnje, piše Kurir.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Zorana Jovanovic (@zorannah)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u Bosni i Hercegovini: Preminula 24-godišnja studentica

"Pravni fakultet Univerziteta u Travniku je ostao bez drage i vrijedne studentice Farah Fazlagić-Gezgel", saopćili iz obrazovne ustanove te...

Možda vas zanima i ovo