Ponedjeljak, 17 svibnja, 2021

Ogorčena Zeničanka: Pazite šta kupujete! Evo šta se krije u novogodišnjim paketićima

Nemojte propustiti

“Želim sa vama podjeliti jedno iskustvo i time skrenuti pažnju svima onima koji žele obradovati svoje najmlađe novogodišnjim paketicima. Ja sam se naime juče zgrozila sadržajem paketića svojih kćerkica, koje su dobile od svog amidže i strine. Naravno, ni oni nisu znali kakvi su proizvodi unutra i šta kupuju”, piše čitateljica iz Zenice Zana I. J.

paketic

– Reći ću vam ovako: keks istekao rok trajanja u oktobru, sok u novembru, čokolada u junu, marmeladica takođe u junu, a sa svih čipseva i smokija sastrugani rokovi važenja, a ne smijem ni da zamislim do kada su ti rokovi bili. Plišane igračke našpricane nekakvim omekšivačem malo da zamirišu. Paketići su kupljeni na Gradskoj pijaci. I još mi bude žao kada policija i inspekcija tjera one jadne prodavače ispred i u pijaci i uvijek pomislim: “Pa pustite ih neka ljudi zarade koji dinar neka preživljavaju”. Međutim, više ih ne žalim kada vidim sta za DJECU nude.

Pa eto pazite šta i gdje kupujete, poručuje ogorčena Zeničanka.

(zenicablog)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo