Nedjelja, 19 rujna, 2021

Ogorčeni bh. građanin objavio snimak: “Došli ste iz Njemačke da bacate smeće, e ja ću vas naučiti”

Nemojte propustiti

Korisnik Facebooka Mirnes Kamišević iz Jelaha na svom profilu je objavio video snimak na kojem se vidi kako vraća ženu na mjesto na koje je bacila više vreća smeća u rijeku Usoru.

Kao da ova planeta nije naša, kao da smo ovdje samo u prolazu. Tako bi se u najkraćem moglo opisati ponašanje mnogobrojnih građana, koji bez imalo ustručavanja, čak i ono najljepše što nam je priroda podarila zagađuju i uništavaju.

Smeće bacaju gdje god stignu. Čak i pored kanti za otpatke.

Međutim, slučaj koji je izazvao najviše pažnje i osuda na društvenoj mreži Facebook, zabilježen je Bosni i Hercegovini, piše Radiosarajevo.

Naime, korisnik Facebooka Mirnes Kamišević iz Jelaha na svom profilu je objavio video snimak na kojem se vidi kako vraća ženu na mjesto na koje je bacila više vreća smeća u rijeku Usoru.

“Ovako se ponaša naša Zlatna Dijaspora pri povratku u svoj rodni kraj… E, pa nije ti ovo Germany. Ovdje mi ‘živimo koji ne daju svoju okolinu, svoje rijeke, svoju prirodu, obraz i karakter, a vas sram da bude”, stoji u opisu snimka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Šarović o Dodikovim tvrdnjama za nedolazak na sjednicu PSPSBiH: Ne može niko govoriti u ime nas

Upozorio je da šteta svake vrste po interese Republike Srpske i njenih građana, ukoliko se ne nađe odgovarajuće rješenje,...

Možda vas zanima i ovo