Subota, 4 prosinca, 2021

Ogorčeni Jusuf Nurkić odustao od investiranja u BiH: Ovo je prevara

Nemojte propustiti

Definitivno odustao od moguće investicije. “Bosmal = PREVARA Sud još VEĆA. I onda kažu živi i uloži novac u Bosnu”

Ovo su poruke kojem je na svom profilu na Faceboku napisao Jusuf Nurkić. O čemu se tačno radi, Nurkić nije želio komentirati, piše “Avaz“.

No, nezvanično saznajemo da je najbolji bosanskohercegovački košarkaš bio zainteresiran za kupovinu jedne od nekretnina u stambeno-poslovnom kompleksu Bosmal u Sarajevu, koja je ponuđena na licitaciji, ali i da je odustao nakon što mu nije omogućeno da obiđe željene nekretnine?!

Naime, za jučer i danas, od deset do 12 sati, bilo je zakazan obilazak Bosmala za sve potencijale kupce, koji su prethodno uplatili polog i time ispunili uvjet za licitaciju i obilazak Bosmala.

Danas, u predviđenom terminu, Nurkić se pojavio u Bosmalu, ali vještak, ne samo njemu i već nekim drugim potencijalim kupcima, koji su također uplatili polog, nije ni dozvolio da pogledaju nekretnine koje su na prodaju?!

Saznajemo da je centar NBA kluba Portland Trail Blazersa strpljivo sačekao da prođe 12 sati, a nakon toga i definitivno odustao od moguće investicije.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo