Nedjelja, 3 ožujka, 2024

Ogromne gužve na izlazima iz Bosne i Hercegovine

Preporučeno

Velike su gužve na brojnim graničnim prijelazima u Bosni i Hercegovini. Posebno su velike kolone na graničnim prijelazima prema Republici Hrvatskoj, odnosno, Europskoj uniji.

Duga su zadržavanja na izlazu iz Bosne i Hercegovine na graničnim prelazima: Izačić, Velika Kladuša, Bosanski Novi, Bosanska Kostajnica, Bosanska Dubica, Gradina, Bosanska Gradiška, Bosanski Brod i Orašje. Kolone vozila su i na prelazima Brčko, Svilaj i Bosanski Šamac, ali su zadržavanja nešto kraća. Na ostalim graničnim prelazima zadržavanja nisu duža od 30 minuta.

Upravo se čita:  Na birou u TK je više od 60.000 nezaposlenih. Zašto se onda većina privrednih subjekata pati s pronalaskom radnika?

Iza nas su božićni i novogodišnji praznici pa se brojni građani vraćaju svojim kućama širom Evropske unije. Ekipa BHRT-a je provjerila kakva je situacija na graničnom prijelazu Maljevac u Velikoj Kladuši.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Vijest koja će obradovati dijasporu: Nova linija sa Aerodroma Sarajevo

SAS, odnosno Scandinavian Airlines će ovog ljeta pokrenuti ograničenu sezonsku liniju između Kopenhagena i Sarajeva. Prevoznik će uvesti jednu sedmičnu...

Još vijesti za vas