Petak, 25 lipnja, 2021

Ohrabrujuća vijest iz Tuzle: Testirani zaposlenici UKC-a Tuzla nisu pozitivni na koronavirus

Nemojte propustiti

Skoro 120 zaposlenika UKC-a Tuzla bilo je u tzv. kućnom karantinu, a većina njih je testirana i niko nije pozitivan na COVID-19.

Ohrabrujuća vijest stiže iz Tuzle nakon što su obavljena testiranja više zaposlenika Univerzitetskog kliničkog centra Tuzla.

Nakon testiranja, utvrđeno je da nema zaraženih koronavirusom, ali će se u narednom periodu nastaviti sa testiranjem preostalih zaposlenika koji su imali direktnu ili indirektnu vrstu kontakta sa zaposlenicama “Medical Institute Bayera”.

Skoro 120 zaposlenika UKC-a Tuzla bilo je u tzv. kućnom karantinu, a većina njih je testirana i niko nije pozitivan na COVID-19.

Tokom noći, otkrivena su dva nova slučaja zaraze, i to kod dvije ženske osobe. Jedna je iz Orašja i pripada klaesteru MIB, a druga je iz Srednje Špionice i pripada tom klasteru.

Na području TK 39 osoba je pozitivno na COVID-19.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Iz Njemačke stigla jasna poruka Miloradu Dodiku i retrogradnim snagama u BiH: Secesija RS-a produbljuje krizu, od promjena granica nema ništa

Zastupnici su naveli da i danas u BiH vladaju podjele, te da etničke skupine "rade" jedne protiv drugih. Predstavnici vladajuće...

Možda vas zanima i ovo