Četvrtak, 28 siječnja, 2021

Okončana ljubavna drama u Srebreniku: “Saznao sam gdje mi supruga radi i ko joj je ljubavnik; Neka slobodno zaboravi na nas”

Nemojte propustiti

Sjećate li se snijega koji je zatrpao BiH 2012. godine? Meteorolog Face TV-a odgovara očekuje li nas isto i ovog februara

Sladić je otkrio da li je u februaru moguće očekivati jači i intenzivniji snijeg, kakav smo imali 2012. godine. Meteorolog...

Skandalozan istup načelnika Srebrenice: Mladen Grujičić ljut, poziva na otcjepljenje RS

Grujičić odluku CIK-a kao i današnju Suda BiH smatra skandaloznim i sramotnim i dodaje "da se pokazalo da se...

Sud BiH odbacio žalbe: Izbori u Srebrenici i Doboju će biti ponovljeni

Sud BiH odbio je sve žalbe koje su upućene na odluke Centralne izborne komisije BiH o poništavanju izbora u...

Totalni raspad sistema: BiH naručila vakcine, ali niko ne zna šta je naredni potez da bi one stigle

Bosna i Hercegovina naručila je milion 232 hiljade doza vakcina preko Covaxa, a 892 hiljade preko mehanizma snabdijevanja Evropske...

– Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem).

Domaća javnost već nekoliko dana prati ljubavnu dramu iz Srebrenika u kojoj su glavni akteri Aldin i Rumejsa Delić. Prvo je prijavljen nestanake Aldinove supruge Rumejse. Potom je potvrđeno da je samovoljno napustila kuću, supruga i dijete. Policijska potraga je prekinuta, ali Aldinova potraga za svojom suprugom nije.

Nakon prijave policije, i 4 dana potrage, Rumejsa se javila u PU Srebrenik i prijavila da nije nestala, već da je otišla od kuće. Nakon toga je se odlučila oglasiti javno.

– Zdravo, ja sam Rumejsa Delić, žena koja nije nestala i moliću vas s poštovanjem da uklonite tu vijest ili ću sve prijaviti na Sud. Jer da mi je bilo ok s njim ne bi otišla. Upravo idem u policiju. Lažna vijest i informacija o mom nestanku. Ljudi se šprdaju na nečiju muku. To je moja stvar! Ja sam dobro i imam posao, smještaj. Pošteno radim. Javila sam se policiji i obavila razgovor. Telefonski sam razgovarala sa policajcem Harisom M. iz PU Srebrenik. Znam da je dijete dobro. Nisam je mogla povesti sa sobom jer je ne mogu ostaviti samu u stanu dok radim. Ovako je na sigurnom kod oca jer znam da je vole i da je čuvaju, izjavila je Rumejsa.

Kako su prolazili dani, tako je Aldin tragao za svojom suprugom. Pronašao je na novom radnom mjestu sa novim ljubavnikom.

– Poručujem narodu da sam pronašao Rumejsu. Znam gdje je i uvjerio sam se kako radi kao konobarica u jednom restoranu. (Ne želim govoriti u kojem). Saznao sam da ima ljubavnika i da su u kontaktu i dalje. Pokušao sam da propričam s njom ali nije htjela.

Rekla mi je: Idi! Ne želim te vidjeti! Imam drugog i imam novi posao!

Otišao sam kući svom djetetu i obećao sebi da ću se boriti za svoje dijete i da joj nikada neću dati ni da je vidi ni da je čuje. Ostavila je mene i dijete radi drugog, radi posla koji ona voli da radi. Kad su joj važniji drugi od mene i našeg djeteta neka slobodno zaboravi na nas.

Vama hvala, i hvala svim ljudima koji su mi davali podršku i pomagali mi, kada je bilo najteže. Hvala svima od srca, izjavio je Aldin Mrkonjić piše Crna-Hronika.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Ništa nije vječno: Dragane, spremi se – oni već kucaju na vrata!

Dragan Čović i HDZ BiH već odavno nemaju pravu političku oporbu u BiH. Taj neugodan posao je odavno završen...

Možda vas zanima i ovo