Subota, 23 listopada, 2021

Okršaj u kriminalnom miljeu: Jedna osoba ubijena, druga u bolnici

Nemojte propustiti

Jedna osoba ubijena je u pucnjavi u centru Niša na ulazu ispred kafića “Pandora” oko 11 sati, a druga je sa povredama prevezena u Klinički centar.

Kako prenose Južne vesti, svjedoci su čuli da je ispaljeno nekoliko metaka, ali niko nije vidio ko je pucao. Blic navodi da je ubijen Žarko Savić (33) poznatiji pod nadimkom Ćenta, dok je teško ranjen Aleksandar Barjaktarević (36) zvani Saško Ludak.

Prema prvim informacijama, napadač je dvojicu mladića sačekao na izlazu, pucao na njih, a zatim motorom pobjegao.

Blic, međutim, saznaje da su dvojicu muškaraca upucala dvojica napadača koji su pored kafića projurili na skuteru i nestali u nepoznatom pravcu.

Direktor Hitne pomoći u Nišu Slavoljub Živadinović potvrdio je Beti da je u toku prijepodneva ekipa te službe intervenisala zbog ranjavanja jedne osobe, a da su ljekari na mjestu incidenta zatekli još jednog muškarca koji je već bio mrtav. Prema riječima ljekara, zdravstveno stanje ranjenog muškarca je veoma teško.

Foto: Južne vesti

Barjaktarović i Savić, prema nezvaničnim informacijama, su ranije prijavljivani i hapšeni zbog različitih krivičnih djela, pa policija pristupa ovoj likvidaciji kao kriminalnom obračunu.

Južne vesti navode da su žrtve napada, prema nepotvrđenim informacijama, u kafić došli iz obližnjeg suda nakon ročišta.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo