Utorak, 27 srpnja, 2021

Omerović bioenergijom liječi sportsku elitu bivše Jugoslavije

Nemojte propustiti

Ljekari nemaju objašnjenje, teolozi joj prilaze sa dosta sumnje, no i pored toga bioenergija je jedna od najpopularnijih nekonvencionalnih oblika liječenja, ne samo u BiH gdje ove usluge možete dobiti skoro u svakom gradu, već i u cijelom svijetu, piše bh. novinska agencija Patria.

Tako oboljeli koji dolaze na tretmane kod bivšeg sportskog novinara, a danas poznatog bioenergičara iz Zvornika Muhameda Omerovića, koji posljednjih godina živi u gradu Tilburgu u Holandiji, kazati će kako već nakon nekoliko trenutaka nakon tretmana kod Omerovića osjećaju olakšanje, najčešće kod sportskih povreda, upala, ali i drugih oboljenja.

Posljednji koji su bili na tretmanu kod Omerovićeva je cijeli košarkaški tim hrvatskog Škrljeva, a među njima i jedna od najvećih košarkaških nada Hrvatske Marko Milekić.

Ni Vlatko Glavaš, bivši kapiten bh. fudbalskog tima, ne krije da kod sportskih povreda pozove prijatelja Omerovića, ali i da ga rado preporučuje drugim ljudima. Do Omerovića svrati i Darie Kalezić, jedan od trenera PSV-a.

” Ne postoji niti jedan profesionani sportista koji nema barem jednu povredu, koja mu ponekad počne zadavati glavobolje. Ne želim kazati da mogu pomoći svima, ali najveći broj ljudi koji su bili kod mene na terapijama riješili su zdravstvene probleme”, kaže Omerović za Patriju.

Neobjašnjivu sposobnost Omerović je otkrio 1995. godine. Ranjen je u Sarajevu od snajperskog metka. U vrat. Zbog teške povrde ubrzo su mu počele otkazivati noge i ruke.

A, onda je primjetio da njegove ruke, kada ih položi na bolna mjesta, djeluju iscjeljujuće.

”Kada sam vidio da mogu pomoći sam sebi, onda sam počeo pomagati i drugim ljudima. To me uveseljava”, kaže Omerović. Tvrdi da njegova bioenergija djeluje i na daljinu, pa pomažu i upute koje oboljelim daje preko telefona, piše NAP.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Njemačka vjerovatno bez lockdowna, ali loše vijesti za nevakcinisane

Više od 60 odsto njemačkog stanovništva primilo je najmanje jednu dozu, dok je oko 48 odsto potpuno imunizirano. Njemačka je...

Možda vas zanima i ovo