Petak, 27 siječnja, 2023

Omiljena Vučićeva TV voditeljica poručila predsjedniku da ‘ima m*** do poda‘, pogledajte reakciju njenoga gosta

Nemojte propustiti

Ministar odbrane nije imao toliko ponosan izraz lica kao ona, no nju nije omelo to što je izgovorila prostu riječ na nacionalnoj televiziji.

Srbijnska voditeljica Jovana Jeremić poznata je po svojim neobičnim izjavama kojima privlači pažnju u Srbiji, ali i regiji, a sada je ponovno bila ‘bez dlake na jeziku‘.

Ona redovito komplimentira predsjednika Srbije Aleksandra Vučića, a tako je bilo i ovoga puta dok je razgovarala sa svojim gostima u emisiji, ministrom obrane Srbije Milošem Vučevićem i direktorom Srpskog telegrafa Sašom Milovanovićem.

Jovana je usred jutarnjeg programa bez srama izgovorila da “Vučić ima mu*a do poda”, a pritom je imala ponosan izraz lica.

Ministar odbrane nije imao toliko ponosan izraz lica kao ona, no nju nije omelo to što je izgovorila prostu riječ na nacionalnoj televiziji. Kako je to izgledalo, pogledajte u videu objavljenom na Twitteru.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Da li će službe reagovati: Modar i promrzao dječak po kiši traži pomoć u centru Sarajeva

Zabrinuta građanka izvijestila je o ovom slučaju u jednom od najmnogobrojnijih Facebook grupa u BiH. Slučajevi prosjačenja u Sarajevu toliko...

Možda vas zanima i ovo