Nedjelja, 19 rujna, 2021

Omiljeni dječak s Kinder čokolade sada ima 29 godina: Evo kako danas izgleda

Nemojte propustiti

Bio je dijete Kinder čokoladica. Ono nasmjino lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Sigurno svi jako dobro znate dječaka sa omota Kinder čokoladica, ali… On više nije dječak, ima 29 godina, bavi se manekenstvom i glumom, i sada je prilično mišićav.

Foto: Instagram

Alesandro Eger pojavio se na crvenom tepihu Filmskog festivala u Veneciji i mnogi su se zapitali – ko je ovaj zgodni i elegantni muškarac?

Možda na prvi pogled njegovo lice nije bilo poznato, ali ispostavilo se da je i te kako poznat, i mnogima asocijacija na detinjstvo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Zašto? Zato što je Alesandro dijete sa Kinder čokoladice, vjerovali ili ne.

Ko je Alesandro Eger?

Ovaj mladić je model srpsko-italijanskog porekla, koji je nakon uspjeha u svijetu manekenstva spreman da se oproba čak i na filmskom platnu, piše Telegraf.rs.

Rođen je 6. septembra 1991. godine u Beogradu, ali ubrzo se sa porodicom seli u Italiju kako bi pobegli od rata. Ostalo je istorija; postao je jedno od najpoznatijih lica sa omiljenih slatkiša svakog djeteta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Bio je dijete Kinder čokoladica. Ono nasmejino lice na omotu najpoznatijih čokoladica upravo je njegovo i krasilo ga je nekoliko godina.

Od tada je prošlo dosta vremena, ali njegova strast prema poziranju pred objektivima nije prestajala. Postao je profesionalni model i često viđen na prestižnim revijama, a posebno je značajno da je radio za luksuzne vodeće modne kuće “Dolce & Gabbana” i “Versace”. Ali, to nije sve, jer je njegova strast bila usmerena i prema glumi, pa je već sa 17 godina bio angažovan u raznim reklamama.

Možda ga se sećate i iz nekih serija, među kojima je “A doctor in the family” i sitkom “The Band”.

Zvanično je postao poznat 2017. godine, kada je sa majkom Kristinom, sa kojom je uvek imao konfliktnu vezu, učestvovao u rijaliti takmičenju “Peking Ekspres” koje prati parove dok stopiraju od ili do Pekinga.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Alesandro je već nekoliko godina je u sretnoj i čvrstoj, čini se neraskidivoj vezi sa Madalinom Doroftei. Žive zajedno od njegove dvadesete godine, što je sada već devet godina, a ona je takođe prava lepotica. Bavi se manekenstvom i bila je Mis Rumunije, zemlje iz koje i potiče.

Zgodni 29-godišnji manejen danas na Instagramu ima 102.000 pratilaca i ovog momenta 375 objava.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alessandro Egger (@alessandroegger) on

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Gordana Tadić potvrdila autentičnost snimka: Prate me, uhode i nadziru!

Poslušajte šta je sve rekla glavna tužiteljica Tužilaštva BiH Gordana Tadić Glavna tužiteljica Tužilaštva BiH, Gordana Tadić, potvrdila je za...

Možda vas zanima i ovo