Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Omiljeni ep ratnog zločinca Ratka Mladića: Gorica Dodik proslavila pobjedu na ponovljenim izborima uz stihove “Početak bune protiv dahija”

Nemojte propustiti

Gorica Dodik je objavu upotpunila sa fotografijom na kojem se nalaze članovi opozicije i na kojoj piše “desant na Doboj”

Kćerka predsjedavajućeg Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorada Dodika Gorica oglasila se na društvenim mrežama, nakon što su objavljeni preliminarni rezultati ponovljenih izbora u Doboju.

Slavlje nakon izbora u Doboju u redovima SNSD-a se ne stišava. Ovoga puta Gorica Dodik na Twitteru je objavila citat iz epa guslara Filipa Višnjića pod nazivom „Početak bune protiv dahija“, koji je inače jedan od omiljenih ratnom zločincu Ratku Mladiću.

– Suze rone, a prilike glede: “Ala kardaš! Čudnijeh prilika” “Ono, joldaš, po nas dobro nije”, napisala je Gorica a objavu je upotpunila sa fotografijom na kojem se nalaze članovi opozicije i na kojoj piše “desant na Doboj”.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Izetbegović objavio šta će uraditi sa povećanjem plate

"SDA će hitno kreirati i u proceduru uputiti izmjene zakonskih rješenja koje će podrazumijevati umanjenje najviših primanja zvaničnika na...

Možda vas zanima i ovo