Subota, 23 listopada, 2021

On ima 21 godinu, na računu ima milione, a pogledajte gdje živi

Nemojte propustiti

bd011717cfc8e941a5be9e9476c3a7ce (2)

Daniel David Norris jedan je od najperspektivnijih mladih igrača bejzbola danas, a unatoč milionskom ugovoru živi u rabljenom Volkswagen kombiju iz 1978. godine

Snovi Daniela Norrisa ostvarili su se kada je 2011. godine potpisao ugovor s Toronto Blue Jaysima vrijedan dva miliona dolara. Taj mu je pak ugovor omogućio ostvaranje još jednog sna – kupnju kombija.

Skromno je odabrao Volkswagenov kombi iz 1978. godine. Platio ga je nekoliko tisuća dolara i u njemu odlučio – živjeti. Sasvim očekivano, to je šokiralo mnoge. Od mladog se sportaša s milijunskim ugovorom i velikim mjesečnim primanjima gotovo očekuje da ima raskošan stan i luksuzni automobil.

No, Daniel jednostavno nije jedan od njih.

– Neću se promijeniti samo zato jer ljudi misle da vodim čudan život. Jedini način na koji ću imati dobru sezonu je da budem sretan i da vodim uravnotežen život. To možda i jest nekonvencionalno, ali kako bih bio sretan moram imati osjećaj avanture, objasnio je Daniel, prenosi Business Insider.

Ukoliko ste pomislili da se radi o nekakvom marginalnom igraču – promislite ponovno. Daniel je imenovan najperspektivnijim igračem Toronto Blue Jaysa, dvadeset i petim najperspektivnijim igračem bejzbola u MLB ligi i trećim najperspektivnijim ljevorukim bacačem na svijetu. Osim milijunskog ugovora s klubom, potpisao je i nekoliko sponzorskih među kojima se svakako ističe onaj s Nikeom.

Kombi je Danielov svojevrsni bijeg od stresa koji okružuje prvoligaški bejzbol, piše ESPN. Obično je parkiran na parkiralištu jednog trgovačkog centra, a njegovi zaposlenici Danielu su nadjenuli i nadimak – ‘Van Man’, iliti – ‘Kombi čovjek’. Kad mu vrijeme i obaveze dopuštaju, Daniel s kombijem odlazi na plažu ili u planine i tamo noć provodi pod vedrim nebom.

Obožava surfanje, kaže da nikada nije okusio alkohol, a iako njegov kombi ponekad jedva upali, u njega je uložio samo jednu stvar – solarni panel. Ne voli televiziju, ali obožava fotografiju.

On je jednostavno, zaključuje ESPN, najinteresantniji igrač bejzbola na svijetu. A njegov je put s 21 godinom na leđima tek počeo.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vučić o mogućim sankcijama predsjedniku SNSD-a: Vidio sam kod Dodika večeras dobru volju da se razgovara

"Sankcije će dovesti samo do uzavrele atmosfere i do domino efekata. Još jednom razmislite prije nego što donesete odluku...

Možda vas zanima i ovo