Nedjelja, 1 listopada, 2023

On reš pečen, samo u boksericama, ona skoro gologuza i bosa: Polugoli šetaju kroz Rivu, mještani zgroženi i bijesni

Preporučeno

– Njima ništa ne smeta i oni ne vide nikoga. Osim što je crven po leđima, kao da se upravo sunčao u mikrovalnoj pećnici, ovaj inozemni gost je, po čudnim kretnjama i motorici, bio ili pijan ili na već nekim opijatima – piše Slobodna Dalmacija.

Ovu soft verziju pornića, iako smo navikli i u samoj gradskoj jezgri Splita gledati tvrde porniće naših inozemnih gostiju, snimili smo u subotu, oko 20 sati, na prepunoj Rivi, piše Slobodna Dalmacija.

Njih dvoje, ona skoro pa gologuza, bosa, on crven kao rak u boksericama i šlapama šetaju, eto, priko pune Rive kao da je to nešto najnormalnije. Kao da su u svom tinelu, kupatilu… Njima ništa ne smeta i oni ne vide nikoga. Osim što je crven po leđima, kao da se upravo sunčao u mikrovalnoj pećnici, ovaj inozemni gost je, po čudnim kretnjama i motorici, bio ili pijan ili na već nekim opijatima.

A redara i to komunalnih ili policije, koji bi ih opomenuli da se tako ne šeta središtem grada, nigdje na vidiku! Zanimljivo, nekih desetak minuta kasnije, uočili smo trojicu komunalnih redara koji su napravili đir i s Rive krenili priko Voćnog trga na Pjacu.

E, sad me zanima šetaju li ovako furešti i po centru Cannesa, Venecije, Rima… ili su tamo ipak odjeveni.

Naravno, pitanje je retoričko. Jer u tim sredinama i turisti dobro znaju da će ih u tom slučaju netko zaustaviti, vjerojatno i kazniti, pa im više neće pasti na pamet tako nešto.

Preporučeno za vas

Izdvajamo

Dvojica muškaraca pretukli 25-godišnju Amiru ispred “Binga”: Njena djeca sve to morala gledati

Još jedan nemili događaj dogodio se u Živinicama ispred TC Bingo u naselju Suha. Kako saznaje portal Crna-Hronika mlada...

Možda vas zanima i ovo