Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

On reš pečen, samo u boksericama, ona skoro gologuza i bosa: Polugoli šetaju kroz Rivu, mještani zgroženi i bijesni

Nemojte propustiti

– Njima ništa ne smeta i oni ne vide nikoga. Osim što je crven po leđima, kao da se upravo sunčao u mikrovalnoj pećnici, ovaj inozemni gost je, po čudnim kretnjama i motorici, bio ili pijan ili na već nekim opijatima – piše Slobodna Dalmacija.

Ovu soft verziju pornića, iako smo navikli i u samoj gradskoj jezgri Splita gledati tvrde porniće naših inozemnih gostiju, snimili smo u subotu, oko 20 sati, na prepunoj Rivi, piše Slobodna Dalmacija.

Njih dvoje, ona skoro pa gologuza, bosa, on crven kao rak u boksericama i šlapama šetaju, eto, priko pune Rive kao da je to nešto najnormalnije. Kao da su u svom tinelu, kupatilu… Njima ništa ne smeta i oni ne vide nikoga. Osim što je crven po leđima, kao da se upravo sunčao u mikrovalnoj pećnici, ovaj inozemni gost je, po čudnim kretnjama i motorici, bio ili pijan ili na već nekim opijatima.

A redara i to komunalnih ili policije, koji bi ih opomenuli da se tako ne šeta središtem grada, nigdje na vidiku! Zanimljivo, nekih desetak minuta kasnije, uočili smo trojicu komunalnih redara koji su napravili đir i s Rive krenili priko Voćnog trga na Pjacu.

E, sad me zanima šetaju li ovako furešti i po centru Cannesa, Venecije, Rima… ili su tamo ipak odjeveni.

Naravno, pitanje je retoričko. Jer u tim sredinama i turisti dobro znaju da će ih u tom slučaju netko zaustaviti, vjerojatno i kazniti, pa im više neće pasti na pamet tako nešto.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo