Subota, 12 lipnja, 2021

Ona je druga žena Muamera Zukorlića: Prošetala je crvenim tepihom i sve ostavila bez daha

Nemojte propustiti

Elma je i sama više puta isticala da voli da prati modu i trendove, kao i da voli rad Suzane Perić, a njena elegancija ni sada nije prošla neprimijećeno.

Supruga sandžačkog muftije Muamera Zukorlića Elma Elfić Zukorlić pojavila se sinoć na reviji kreatorke Suzane Perić i svojim izgledom mnogima privukla pažnju.

Elma Elfić Zukorlić bila je odjevena u dugačak crni mantil, imala je visoke potpetice, a na glavi je, u skladu sa vjerom, kao i uvijek nosila hidžab.

Elma je i sama više puta isticala da voli da prati modu i trendove, kao i da voli rad Suzane Perić, a njena elegancija ni sada nije prošla neprimijećeno.

– Da, muslimanka može da prati modu sve dok ona ne urušava osnovne šerijatske principe odevanja, a to je da odeća nije prozirna i tesna. Ja volim modu, ali je ne pratim slepo. Izgradila sam svoj stil i trendove pratim isključivo u onoj meri u kojoj smatram da meni to pristaje. Chanel i Dior imaju linije koje jako volim, tim pre što odlikuju ukus moje majke, tako da sam uz ove brendove rasla i imam neke njihove komade. Ali veoma cenim i domaće dizajnere i često kupujem njihove modele. Među njima su Verica Rakočević, Suzana Perić, Igor Todorović i Sedžda Zukorlić – rekla je Elma nedavno u intervjuu za “Bazar”.

Elma je druga žena Muamera Zukorlića i sa njim je dobila četvoro djece. Po obrazovanju je doktor ekonomskih nauka i već nekoliko godina vodi jedan univerzitet na kome i predaje, piše Blic.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Saudijska Arabija ni ove godine neće primati strane hadžije

60.000 ljudi iz te zemlje bit će primljeno na hodočašće, dok niko iz inostranstva neće biti primljen. Saudijska Arabija objavila...

Možda vas zanima i ovo