Nedjelja, 1 kolovoza, 2021

Ona je ljubavnica oženjenim bogatašima i otkriva kada su spremni da ‘odrijše kesu’

Nemojte propustiti

Hejli Liana, fitnes model i profesionalna ljubavnica iz Piterbora, kaže da je Dan zaljubljenih njeno omiljeno doba godine, jer su tada muškarci, bar oni oženjeni, najdarežljiviji i spremni su da odriješe kesu više nego što je to uglavnom slučaj.

Ova crnka tvrdi da muškarci intezivnije osjećaju krivicu 14. februara, jer moraju da taj dan provedu sa suprugama, a ne ljubavnicama, pa to kompenzuju kešom ili poklonima.

Hejli tako priznaje da često dobije zlatni nakit, dizajnerske satove ili vaučere za luksuzna putovanja, a gotovo svake godine na ovaj dan kada sve skupi i sabere zaradi oko 10.000 funti.

– Dan zaljubljenih je sjajno doba da budete ljubavnica jer možete da zaradite bogatstvo na divnim poklonima. Ja dobijam najbolji nakit i satove, ali i isplanirano putovanje na neku egzotičnu destinaciju da zimi uhvatim malo sunca. Oženjeni muškarci su uvijek velikodušniji u ovom periodu jer provode vrijeme sa suprugama. Meni to ne smeta jer je posljednja stvar koju želim da raskinu sa svojim ženama. Volim da budem sa strane – tretiraju me mnogo bolje i pokloni su skuplji – iskrena je ova 37-godišnjakinja, koja je riješila da progovori o nekoliko svojih iskustava.

– Viđam se sa jednim investitorom koji mi posljednje tri godine kupuje zlatne lančić. On je često poslovno u Njujorku, gdje mi i kupuje skup nakit. Ja ga viđam jednom mjesečno u Londonu, odemo na večeru, a potom i u hotel na seks. Imamo lijepu tradiciju za Dan zaljubljenih – na početku sastanka dobijem lijepo upakovanu kutijicu, a u njoj je uvijek nakit – prisjetila se.

Hejli se osvrnula na još jedno iskustvo, ističući da nikada nije samo sa jednim muškarcem.

– Privezak muzičke note je poklon od stok-brokera koji je imao brak bez seksa. Ona je izgubila interesovanje prije godinu, dvije i postala je slijepa za njegove afere. Znam da nisam njegova jedina ljubavnica, ali sam kul sa tim. Nije kao da sam ja samo sa njim.

Luksuzna putovanja sa muškarcima se podrazumijevaju u životu ove fitnes cice.

– Išla sam na Puket sa biznismenom koji je zaradio puno novca ulažući u velnes industriju. Uglavnom cijelu zimu provodi putujući na svoj različita odmarališta kako bi provjerio da sve dobro funkcioniše i logično vodi ljubavnice sa sobom. On je razdvojen od supruge, ali i dalje koristi dejting aplikacije za oženjene jer tvrdi da to odgovara njegovim okolnostima. On je jedan od najbogatijih ljudi u ovom dijelu svijeta. Voli da vodi ljubav na plaži dok nam talasi kvase stopala; lijepo je to raditi nakon romantične večere. Naša putovanja ga sigurno koštaju čitavo bogatstvo – naglašava ona.

Ova zgodna dama kaže da ne osjeća krivicu zbog romansa sa oženjenim muškarcima.

– Koristim isključivo dejting aplikacija za oženjene jer je to sajt za preljubnike kojima je nemoguće da ostanu vjerni jednom partneru. Mrzela bih ideju da nekome rasturam brak, ali to definitivno nije slučaj. Većina njih ima neki dogovor sa suprugom. Mnogo je i žena na tim aplikacijama i to sa znanjem njihovih muževa. Uglavnom je to povezano sa neusaglašenim seksualnim nagonima – zaključila je Hejli.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sarajevo: Za dva dana utrošeno samo 4.100 vakcina, a toliko je bilo planirano po jednom danu

Iako se očekivalo da će odziv građana biti daleko veći, naročito zbog kritika vlastima što nema vakcina i sporog...

Možda vas zanima i ovo