Četvrtak, 29 srpnja, 2021

Ona je nova pobjednica “Zvezda Granda”? Svi ustali na noge, a tek da čujete reakciju Bosanca i Karleuše

Nemojte propustiti

“Ti si pobjednik ovog takmičenja ako ovako nastaviš”, rekao je Bosanac i ustao da joj aplaudira.

U drugom krugu “Zvezda Granda” predstavila se Valentina Kuzmanović iz Kruševca koja je u timu Marije Šerifović.

Ona se predstavila pjesmama “Moja posljednja i prva ljubavi” Tereze Kesovije i “Favorito” Hurricane. Tokom prve pjesme žiri je sa pažnjom slušao baladu, a Snežana je bila oduševljena njenom dinamikom. Poslije druge pjesme u kojoj je takođe bila sigurna u sebe, na kraju je osvojila svih šest “da”.

Foto: Grand Online

“Ti si pjevanjem druge pesme koja je u originalu autotjun pokazala da je zanat i vještina apsolutno najskuplja stvar na svijetu. Ti si pobjednik večeras da ja to riječima ne mogu da pokažem. Svim autotjunerima odavde poručujemo da to može da se pjeva sa beskrajnom lakoćom”, rekao je Đorđe David. I Jelena Karleuša se složila da tu pjesmu bilo teško otpjevati iako misli da nije baš takmičarska.

“Ti si pobjednik ovog takmičenja ako ovako nastaviš”, rekao je Bosanac i ustao da joj aplaudira.

“Krije se u Valentini svašta nešto. Beskrajno me raduje što ove godine imam u timu nju i možda još jednu djevojku koje su fantastične kad je pop muzika u pitanju. U njoj se krije jedna zvjerka tako da ću ja raditi na tome maksimalno da to raste i bude što veće i što bolje. Bravo”, rekla je Marija, piše Grand Online.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Svjetski jevrejski kongres odbacio izvještaj Dodikove komisije o Srebrenici: “Ovo je sramotno”

On je nazvao izvještaj “sramotnim” za akademsku zajednicu i rekao da se njegov sadržaj kosi se s utvrđenim cinjenicama...

Možda vas zanima i ovo