Nedjelja, 13 lipnja, 2021

Općina Hadžići u 2013. jedna od najboljih u BiH

Nemojte propustiti

Općina Hadžići
Općina Hadžići

U 2013. godini Općina Hadžići zaprimila je ukupno 35.645 predmeta od čega je riješeno 35.181 predmet.

Postotak riješenosti iznosi 98,70 posto što Općinu Hadžići svrstava u red najboljih Općina u BiH u ovom segmentu, saopćeno je iz Press službe Općine Hadžići.

-Periodičnim preispitivanjem usvojene politike kvaliteta, analizirajući efekte njenog provođenja, provjeravali smo ostvarene ciljeve kvaliteta, ocjenjivali ispravnost i aktuelnost naših opredjeljenja, a sa osnovnim zadatkom da se obezbijedi razvoj lokalne zajednice i zadovoljstvo građana radom općinske administracije. Bili smo otvoreni prema svim inicijativama iz vladinog i nevladinog sektora koji su doprinosili efikasnijem i efektivnijem radu lokalne zajednice i ostvarenju postavljene vizije – navodi se u saopćenju.

Na osnovu izvršene nadzorne posjete certificirane kuće Baureau Veritas potvrđen je kvalitet pruženih usluga građanima, recertificiranog Sistema upravljanja kvalitetom ISO 9001:2008, stoji, između ostalog, u Izvještaju o radu Jedinstvenog općinskog organa uprave Općine Hadžići za 2013. godinu.

(Fena)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Islamska zajednica u BiH: Da li je grijeh vakcinisati se preko reda?

Zamjeniku reisu-l-uleme i fetva-i-eminu Islamske zajednice, prof. dr. Enesu ef. Ljevakoviću upućeno je tako pitanje da li osoba ima...

Možda vas zanima i ovo