Srijeda, 20 listopada, 2021

Općinski vijećnik u Kaknju se odrekao dnevnice i dao je u humanitarne svrhe

Nemojte propustiti

Samo nekoliko dana nakon što je NU“Kakanjsko Srce“ uputilo molbe vijećnicima OV Kakanj da se odreknu po jedne svoje dnevnice svakog mjeseca do kraja njihovih mandata stigao je i prvi odgovor.

huso-vijecnik„Ipak ima i ljudi među političarima“ – riječi su mladih volontera iz „Kakanjskog srca“.Gospodin Huso Lihović vijećnik SDA je podržao inicijativu Kakanjskog srca i prvi pismeno odgovorio na molbu upućenu OV Kakanj. Vijećnik SDA je opravdao svoje dobijene glasove na proteklim izborima i svakako dao jedan pozitivan primjer svojim kolegama vijećnicima. Ovim putem Kakanjsko Srce se zahvaljuje g-dinu Lihoviću na razumijevanju i ukazanoj podršci i još jednom pozivaju ostale da slijede ovaj svijetli „politički“ primjer i da barem u što kraćem roku pismeno odgovore na molbu.

“Nadamo se da će i ostali političari slijediti ovaj svijetli i plemeniti čin g.Lihovića. Ovim postupcima oni dokazuju građanima Kaknja da su spremni da se zauzmu za njih u najgorim mogućim trenucima. Njima jedna dnevnica ne znači mnogo, a socijalno ugroženim znači sve” – rekli su za portal Kakanj-x mladi iz Kakanjskog srca.
(Kakanj-x)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sine, pazi šta sanjaš! Svetlana Cenić objasnila Dodiku šta sve piše u “izvornom Dejtonu”

Izvorni Dejton? Kako ga nazivaju. Pa, sine, pazi šta sanjaš. Da krenem redom samo nekoliko stvari - piše Cenić Nadležnost...

Možda vas zanima i ovo