Subota, 4 prosinca, 2021

Orban nakon sastanka s Dodikom: Srbi iz RS-a ključni za mir na Balkanu

Nemojte propustiti

“Proširit ćemo naš susjedski i privredni program na Republiku Srpsku, podržat ćemo mala i srednja poduzeća i tako otvoriti nove mogućnosti i za mađarske poduzetnike”

Mađarska ima vlastiti interes za mir, stabilnost i sigurnost Balkana, a Srbi koji žive u bh. entitetu Republika Srpska igraju ključnu ulogu u tom procesu, izjavio je u subotu mađarski premijer Viktor Orban nakon jučerašnje posjete RS-u i sastanka sa članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom.

“Mađarska historija jasno pokazuje učinak događaja u balkanskoj regiji na našu zemlju”, rekao je Orban i dodao da je Mađarska predana podršci razvoju regije.

“Proširit ćemo naš susjedski i privredni program na Republiku Srpsku, podržat ćemo mala i srednja poduzeća i tako otvoriti nove mogućnosti i za mađarske poduzetnike”, rekao je Orban.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dačić: Meni je uvijek bliži naš brat po krvi ovdje nego bilo koji specijalni izaslanik, prošlo je vrijeme kada se pitanje Balkana rješavalo vojno

Dačić smatra da je omalovažavanje srpskog naroda prešlo svaku granicu. Predsjednik Skupštine Srbije Ivica Dačić izjavio je, povodom imenovanja specijalnog...

Možda vas zanima i ovo