Subota, 18 rujna, 2021

Oštra reakcija Milorada Dodika: Stanivuković želi da u Banjoj Luci digne spomenik balijama i ustašama

Nemojte propustiti

– Banjaluka mora da zna da on ovdje hoće da digne spomenik ustašama i balijama. Je li mi treba da šutimo tebi zato što misliš da si dovoljno lajao da bi se neko tebe nešto bojao – kazao je Dodik

Član Predsjedništva BiH i lider SNSD-a Milorad Dodik žestoko se verbalno obrušio na poslanika PDP-a Draška Stanivukovića, tokom posebne sjednice koja je jučer održana u NSRS u Banjoj Luci.

– Morat ćeš još da rasteš da pobijediš. Tvoja pobjeda nije ni na vidiku – poručio je Dodik Stanivukoviću, nakon što je on u svojoj diskusiji najavio pobjedu u trci za banjalučkog gradonačelnika na predstojećim lokalnim izborima.

Dodik je ustvrdio da se u Banjaluci danas živi dobro, da je u tom gradu riješeno mnogo komunalnih i infrastrukturnih problema i da je u tom pogledu mnogo doprinio aktuelni gradonačelnik Igor Radojičić (SNSD), te da je on veoma odgovoran prema zahtjevima koji dolaze od građana.

– Banjaluka mora da zna da on ovdje hoće da digne spomenik ustašama i balijama. Je li mi treba da šutimo tebi zato što misliš da si dovoljno lajao da bi se neko tebe nešto bojao? Kakvim ustašama dizati spomenik ovdje, čovječe? Šta je s tobom? Ustašama dizati spomenik! Jadna je Banjaluka koja bi glasala za ovakvog šarlatana. Ići ćemo na izbore pa ćeš vidjeti da ćeš biti luzer, kao što si bio i do sada – kazao je Dodik.

Potom je upitao poslanike „može li neko ovdje ozbiljan da zamisli da on bude gradonačelnik Banjaluke?“

– Na šta bi to ličilo? On gradonačelnik Banjaluke? On je kandidovan zato što niko nije htio, nije htjela ova njegova koleginica, pa nije htio Ivanić, pa onda on ispade kao pobačaj – nije birao riječi Dodik govoreći o Stanivukoviću.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Još jedan mladić napušta Bosnu i Hercegovinu: Otac mi je ratovao umjesto da šverca kafu i maljutke

I Nahid Mujkanović se nada skoroj prilici, koju u Bosni i Hercegovini nije dobio. Bosnu i Hercegovinu je u prvoj...

Možda vas zanima i ovo