Ponedjeljak, 4 srpnja, 2022

Oštre krititke zbog komentara Irme Baralije: “Malo mi je nezgodno kad vidim slike iz naše posjete gradonačelnice Sarajeva”

Nemojte propustiti

Irmi Baraliji su mnogi na Twitteru zamjerili zbog neumjesnog komentara. 

Povodom jučerašnje posjete gradonačelnice Sarajeva Benjamine Karić Banjoj Luci, gradska vijećnica Grada Mostara Irma Baralija se oglasila na svom Facebook u kome je podijelila fotografije Benjamine Karić u posjeti Mostaru na kojoj se nalazi sa gradonačelnikom Kordićem i njenu fotografiju sa gradonačelnikom Banja Luke Draškom Stanivukovićem.

Baralija je napisala kako joj je malo nezgodno sada kad pogleda slike iz njihove posjete.

U komentaru ispod fotografije Baralija je navela poređenje kako je Benjaminina slika sa Draškom kao fotografija sa vjenčanja, dok je pak njena slika sa Kordićem kao fotografija na kojoj izgleda kao nakon dvoje djece.

Objava Irme Baralije

Na Twitteru su joj mnogi zamjerili zbog neumjesnog komentara. Saša Magazinović iz SDP- a je rekao: “Draga Irma da si ti postala gradonačelnica i neko tebe ovako komentarisao, Benjamina Karić bi reagovala.

Bh. režiser Dino Mustafić je dodao kako se radi o nepristojnom komentaru od Baralije, te da je to “začuđujući i malograđanski komentar koji je žutilo, mentalno i stvarno.”

Interesantno za vas

Izdvajamo

Narandžasto upozorenje u BiH do 1. jula

U BiH se danas očekuje sunčano i vruće vrijeme. Vjetar slab sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 18 do...

Možda vas zanima i ovo