Subota, 15 svibnja, 2021

Osuđen na 10 mjeseci zatvora: Radnik iz pogona ukrao pola tone Vegete, 192 supe, 64 kocke za supu…

Nemojte propustiti

Franjo priznaje krivicu i duboko se kaje zbog svega. Ističe kako ga je loša materijalna situacija, životni brodolom i neimaština natjerala da napravi nešto što će ga obilježiti za cijeli život.

Foto: Ilustracija
Foto: Ilustracija

Franjo Lovasić (51) pravomoćnom je presudom Općinskog suda u Koprivnici osuđen na deset mjeseci zatvora s uslovnom kaznom od dvije godine jer je od marta 2010. godine do februara 2013. godine iz Podravke ukrao 419,5 kilograma Vegete, 329 pakiranja Fanta, sedam kilograma začina u rinfuzi, 192 supe, 64 kocke za supu, 43 pudinga, 10 vrećica šlaga, 15 vrećica raznih začina, sedam kilograma nepoznatog začina i 1,5 kilogram bibera, javlja Podravski.hr.

Franjo priznaje krivicu i duboko se kaje zbog svega. Ističe kako ga je loša materijalna situacija, životni brodolom i neimaština natjerala da napravi nešto što će ga obilježiti za cijeli život. Čak je tražio i Podravkinu braniteljsku udrugu za pomoć, ali ni tamo nije naišao na razumijevanje.

– Osam godina sudio sam se s bivšom ženom oko razvoda i podjele imovine. Imali smo lijepu kuću i bez toga sam ostao, morao sam dignuti kredit da platim sud, sve me stjeralo u kut iz kojeg nisam mogao. Bio sam prisiljen ukrasti da mogu barem plaćati kredit za kuću koju smo sin i ja kupili u Podravskoj Selnici. Ne radim od februara, kada sam dobio otkaz, a sin je također nezaposlen. Obojica tražimo posao, tek da imamo za kredit, kruh i vodu, ništa više ne tražim – rekao je Franjo za Podravski.hr

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo