Petak, 14 svibnja, 2021

Rusija: Osuđena na 13 godina zatvora nakon što je sestru izbola 189 puta, iskopala joj oči i odsjekla uši

Nemojte propustiti

Tokom masakra ubadala ju je u glavu, vrat, trup, ruke i noge. Sve vrijeme ju je ismijavala dok je ova trpjela nesnosnu bol.

Elizaveta Dubrovina iz Rusije osuđena je na 13 godina zatvora zbog ubistva mlađe sestre Stefanije.

Elizaveta, danas 22-godišnjakinja, još prije tri godine ubila je Stefaniju, koja je tada imala samo 17 godina.

Tužilaštvo je napomenulo da je Elizaveta Stefaniji iskopala oči i odsjekla uši, te je ubola najmanje 189 puta.

Tokom masakra ubadala ju je u glavu, vrat, trup, ruke i noge. Sve vrijeme ju je ismijavala dok je ova trpjela nesnosnu bol.

Ubila ju je u stanu Stefanijinog dečka nakon čega ga je optužila za ubistvo. On je javno negirao bilo kakvu umiješanost, rekavši da je njeno izmasakrirano tijelo našao nakon što se vratio iz trgovine.

Dodao je da je zadržao Elizavetu do dolaska policije. Tužilaštvo je potvrdilo njegovu izjavu i oslobodilo ga svih optužbi te mu dalo status svjedoka.

Ruski mediji pišu da je ljubomora motiv stravičnog zločina. Elizaveta je kopirala Stefaniju u gotovo svemu i zavidjela joj, prenosi “Index.hr”.

Obje su kao djeca živjele u sirotištima.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Vojna vježba “Brzi odgovor 21”: Promjena plana, američki vojnici ipak danas ne stižu u Sarajevo, sve je pomjereno zbog operativnih razloga

Ceremonija dočeka dolaska većine američkih vojnika za vježbu "Brzi odgovor 21" je iz operativnih razloga pomjerena za subotu ujutro. Bilateralna...

Možda vas zanima i ovo