Petak, 3 veljače, 2023

Osuđena policajka (27) koja se bavila najstarijim zanatom: Kažnjena je sa 800 KM

Nemojte propustiti

Lišenje slobode ove policajke je epilog afere koja je izbila krajem avgusta, kad su se na društvenim mrežama pojavili šokantni snimci

Policajka (27) koja je lišena slobode zbog sumnje da se prostituisala na saslušanju u Prekršajnom sudu u Beogradu branila se šutnjom.

Kako piše Blic, sudija ju je kaznio sa novčanom kaznom od 50 hiljada dinara (oko 830 KM).

Podsjetimo, ova policajka kažnjena je jer je u zamjenu za iPhone 13 pristala na polni odnos sa muškarcem i još jednom ženskom osobom.

Ovaj telefon na tržištu košta između 800 i 1000 eura.

Lišenje slobode ove policajke je epilog afere koja je izbila krajem avgusta, kad su se na društvenim mrežama pojavili šokantni snimci srpske policajke. Na jednom od njih vidi se crnokosa djevojka u uniformi polaznika Centra za osnovnu policijsku obuku (COPO) u Sremskoj Kamenici kako u toaletu oralno zadovoljava kolegu.

Na još jednom snimku vidi se ova djevojka kako simulira oralni se*s sa bananom u svlačionici u COPO.

Na internetu su se, takođe, prije dva mjeseca pojavile i slike i snimci gdje je ova crnokosa policajka pozirala u se*s-pozama sa plavokosom poznanicom. Na pojedinim slikama njih dvije su nosile sado-mazo odjeću.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Vlada FBiH saglasna o produženju zabrane izvoza drvnih sortimenata do juna

Privremena zabrana odnosi se na izvoz šumskih drvnih sortimenata svrstanih u jedanaest tarifnih oznaka, a koje uključuju neobrađeno drvo. Vlada...

Možda vas zanima i ovo