Subota, 15 svibnja, 2021

Osumnjičeni za pokušaj silovanja kod Banjaluke pobjegao u Njemačku?!

Nemojte propustiti

Mitar Gligić (26) zvani Legija iz Zalužana kod Banjaluke, osumnjičen za pokušaj silovanja četrdesetosmogodišnje M.V. u Šimićima kod Banjaluke pobjegao je u Njemačku, saznaju “Nezavisne”.

cjb-banjalukaDok CJB Banjaluka i dalje utvrđuje okolnosti čitavog slučaja, Gligić je iskoristio priliku i pobjegao van granica BiH.

Odbjegli Gligić, inače lovac, od ranije je poznat policiji po izvršenju krivičnih djela, uglavnom vezanih za ‘krađe.

Zanimljivo je da je u januaru ove godine Gligića prozvao Banjalučanin da mu je osumnjičeni oteo kćerku i držao je zaključanu u svojoj kući u Zalužanima.

Šokirani otac je svoj komentar u kojem je detaljno opisao čitav slučaj otmice kćerke, ostavio i na jednom od najposjećenijih portala za lovce u regionu.

Iz komentara izdvajamo da je slučaj prijavljen policiji, ali danas u CJB Banjaluka nismo uspjeli dobiti informaciju u kojoj je fazi istraga.

Podsjetimo, Gligić je osumnjičen da je 1. juna uveče tokom proslave otvaranja lovačke sezone u Šimićima kod Banjaluke pokušao silovati M.V. u njezinoj porodičnoj kući.

Oštećena je policiji ispričala da je Gligić napao kada je ušao u kuću i oborio je na krevet.

Nesretna žena uspjela se odbraniti i pobjeći napolje, te dozvati pomoć.

Pero Vujinović, suprug oštećene, ispričao je da Gligića poznaje od ranije kao lovca, te da ne može vjerovati da je mladić nasrnuo na njegovu ženu.

Šokirani suprug ubrzo je krenuo u potjeru za nasilnim mladićem, ali ga nije uspio uhvatiti.

(Nezavisne novine)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Tuga u BiH: Danas dženaza 13-godišnjem dječaku Elvedinu

Dženaza namaz 13-godišnjem Elvedinu će se obaviti danas na groblju u Zastinju. Preminuo je trinaestogodišnji dječak Elvedin Omeragić iz Zastinja,...

Možda vas zanima i ovo