Petak, 30 srpnja, 2021

Lukač najavio akciju: Osvanula lista za likvidaciju političara iz RS-a: Za Dodika nude 100.000 eura

Nemojte propustiti

“Policija RS reagovaće u bilo kojem slučaju kada je riječ o pozivanju na izvršenje krivičnog djela i svaka od tih osoba biće procesuirana po zakonu”, rekao je ministar unutrašnjih poslova RS, Dragan Lukač komentarišući poziv koji se pojavio na Fejsbuku.

Riječ je o profilu izvjesnog Borisa Dodika koji je na Fejsbuku objavio poziv u kojem se “svi slobodni strijelci pozivaju da zaustave propast srpskog naroda”, te navedeni iznosi za likvidaciju političara iz RS, među njima i predsjednika Srpske Milorada Dodika. Pojedinačno je navedeno koliko novca je određeno za kojeg političara uz napomenu da je isplata po završenom poslu, prenosi ATV.

crna-ruka

U pozivu je navedeno:

“Svi slobodni strelci širom kugle zemaljske zaustavite jednim hrabrim činom propast srpskog naroda.Srbi su nekad i za daleko manje stvari vođama odsijecali glave na spavanju.
Ovi komunjarski izrodi zajašili su nam za vrat i uz pomoć stranih i domaćih petokolonaša ispiše nam krv. Pozivam sve rodoljube da uzmu “stvar u svoje ruke”
Srbija je večna ako su joj deca verna…
10.000 eura Đokić, Pavić , Radojičić, Radmanović
20.000 eura Bosić i Tadić
100.000 Milorad Dodik. Isplata po završenom poslu”.

Sve je potpisano imenom Boris Dodik- Berlin Crna ruka.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Od ovog vikenda nova pravila za ulazak u Njemačku?

"Pojačanim putovanjem rizikuje se da se taj trend preokrene”, navodi se u dokumentu Ministarstva. Svi putnici koji dolaze u Njemačku...

Možda vas zanima i ovo