Četvrtak, 11 kolovoza, 2022

Otac Džene Gadžun: Vraniću još uvijek čekam tvoj odgovor

Nemojte propustiti

Otac Džene Gadžun, ponovo se obratio ministru zdravstva Harisu Vraniću

Muris Gadžun, otac Džene Gadžun, ponovo se obratio ministru zdravstva Harisu Vraniću, poručivši da još uvijek čeka odgovor na pismo.

Status Murisa prenosimo u cijelosti:

– Još uvijek čekam tvoj odgovor na pismo Harisu Vraniću, da li si se odlučio na šutnju,iz kojeg razloga to ignorisanje od strane jednog Ministra..Zar ti nisi zadužen da radiš u korist nas naroda??Sjećaš li se onog dana kada je moja Džena bila u komi na kliničkom centru jer su je u komi poslali iz ordinacije Bejtovića kad smo morali raditi Pcr testove da bi mogli vidjeti našu Dzenu kako leži kao biljka na krevetu jer su je uspavali u stomatološkoj ordinaciji tvog kolege Benjamina Bejtovića i više se nije ni probudila.

Tad si me pozvao na telefon i rekao da ćeš nas osloboditi plaćanja testova jer smo svaki test morali platiti 200 km da bi ušli i vidjeli svoju Dzenu.Da li misliš da je to jedino što si mogao uraditi za njene roditelje čije su dijete ubili,je li samo to bio dio tvoga posla da me pozoveš i kažeš da nas oslobađaš testova koji nam više nisu ni bili potrebni jer je naša Džena umrla u onom stanju i kakvo su je doveli Suad Roźajac,Nina Jovanović,Jasmina Halimić,nepoznata starija gospođa čije ime neznam i sve to u vlasništvu Benjamina Bejtovića koji je 8.11 u 10 i 30 otključao svoju ordinaciju uveo nas u nju u ovom plavom prsluku koji se vidi na slici iza Dzeninih leđa,ovo su zadnje slike moje Dzene prije na par minuta od operacije u ovoj zubarskoj ordinaciji u kojoj se perisu uši i oči i daje opšta anestezija dovode se doktori bez licence iz drugih kantona!!

Interesantno za vas

Izdvajamo

Dostavljač otpušten nakon što je poslao privatnu poruku djevojci kojoj je donio hranu: “Ej, kakva je bila hrana jučer”

Regionom se širi screenshot navodne poruke jednog dostavljača iz Srbije mušteriji. "Ej, kakva je bila hrana jučer? Dostavljač", može se...

Možda vas zanima i ovo