Četvrtak, 25 travnja, 2024

Otac monstrum iza rešetaka: Analiza DNK pokazala da je kćerka rodila njegovo dijete

Preporučeno

Sumnja se da je B. M. napastvovao kćerku u dva navrata u svom stanu, u periodu od oktobra 2020. do februara 2022 . godine te da je ona zatrudnila i rodila djevojčicu.

Više javno tužilaštvo u Nišu oglasilo se zvanično i potvrdilo hapšenje B. M. iz Niša koji se sumnjiči da je silovao svoju kćerku.

Osumnjičeni će biti saslušan u ovom tužilaštvu u roku od 48 časova.

– Po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Nišu, 9. marta 2023. godine, određeno je zadržavanje do 48 sati osumnjičenom B. M. iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo silovanje, a u navedenom roku osumnjičeni će biti saslušan u ovom tužilaštvu povodom svih okolnosti događaja – saopšteno je iz VJT Niš.

Prema nezvaničnim informacijama, sumnja se da je B. M. napastvovao kćerku u dva navrata u svom stanu, u periodu od oktobra 2020. do februara 2022 . godine te da je ona zatrudnila i rodila djevojčicu.

Oštećena je policiji navela da je prešla da živi kod oca u Nišu u oktobru 2020. godine nakon što se vratila iz hraniteljske porodice, a da ju je on istog dana po dolasku u njegov stan prinudio na se*sualni odnos.

Jeziva situacija se ponovila i u februaru 2022. godine.

Nesretna djevojka smogla je snage da prijavi silovanje tek kada kada je otišla u posjetu majci koja živi u Pećincima.

Majka će kćerku odvela na ljekarski pregled u bolnicu u Sremskoj Mitrovici gdje je utvrđeno da je u podmakloj trudnoći.

Nakon što je kćerka rodila djevojčicu, na osnovu DNK analize utvrđeno je da je biološki otac djeteta zapravo osumnjičeni, odnosno žrtvin otac, piše Blic.

Zanima li vas ovo?

Komentariši

Izdvajamo

Izdvajamo

Stiže nam “gost” iz Afrike: BHmeteo objavio prognozu za prva tri dana maja

Za prvomajske praznike očekuje nas djelimično sunčano i nestabilno vrijeme. Zbog ciklonalne aktivnosti u zapadnom Sredozemlju i pritjecanjem vlažnog zraka...

Još vijesti za vas