Utorak, 18 svibnja, 2021

Otac Šejlu ubo 40 puta nožem, pa je zaklao… Bio je jako posesivan…

Nemojte propustiti

Slobodan Spasojević (56), koji je u ponedjeljak u šumi na Ilinčici zaklao kćerku Šejlu (30), prekjučer u popodnevnim satima predat je u nadležnost Tužilaštva TK. Iako nije puno pričao na saslušanju, u Tužilaštvu je zločin priznao, saznaje Dnevni avaz iz izvora bliskih istrazi

sejla-ubistvo– Kantonalnom sudu u Tuzli predloženo je određivanje pritvora za osumnjičenog. Nalazom obdukcije potvrđeno je da se na tijelu Šejle Spasojević nalazi više od 40 ubodnih rana po cijelom tijelu te tri reza po vratu, od čega je smrtonosni bio prilično dubok. Ubistvu je prethodila kraća prepirka, a Šejli je potom zadao nekoliko udaraca pesnicama u glavu – kazao je Admir Arnautović, portparol Tužilaštva Tuzlanskog kantona.

Nakon stravičnog ubistva Spasojević se sam predao policiji, kojoj je dao i preklopni nož kojim je ubio kćerku. Spasojević je na saslušanju u Tužilaštvu TK, osim priznanja ubistva, ispričao još nekoliko detalja, saznaje “Dnevni avaz”.

– Priznao je krivicu, kao i to da je bio dosta vezan za kćerku, ali i jako posesivan. Često je pratio Šejlu, s kim izlazi i gdje se kreće. Vrlo često joj je pravio i scene pred društvom kada bi je pratio. To je sam priznao na ispitivanju u Tužilaštvu TK – kaže izvor za Dnevni avaz.

(Bh-index)

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Sjećate li se vatrene Ruslane? Upravo je proslavila 47. rođendan, evo kako danas izgleda

Skoro svi se sjećamo predstavnice Ukrajine, vatrene Ruslane, koja je pobijedila na Evroviziji u Istanbulu 2004. godine. Ruslana danas ima...

Možda vas zanima i ovo