Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Otac u žiriju se postidio djeteta: ‘Za tu haljinu su baš štedjeli materijal’ (Video)

Nemojte propustiti

Aleksandra Džidža Stojković iznenadila je svojim sinoćnim nastupom u „Zvijezdama Granda“, najprije svog oca Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitora koji je bio u žiriju. On je dok je njegova ćerka vrtila guzom u kratkoj zlatnoj haljinici spustio glavu!

aleksandra

– Prvo, džabe si ti te tonove vježbala kući da izvučeš, nije ti baš pošlo za rukom. Sve u svemu, pjevanje je bilo dobro, nisi mnogo griješila. A, sad da te pitam nešto. Zašto si obukla tu haljinu kada je sve vrijeme dok pjevaš cimaš na dolje? Onda je trebalo da obučeš nešto duže kada je već vučeš. I mogu ti reći da su za tu haljinu baš štedjeli materijal. U čemu ti nastupaš kada ja nisam u žiriju, ne smijem ni da zamislim! – rekao je Stojković.

Za razliku od mnogih takmičara koji biraju balade za svoje prve pjesme koje izvode, Džidža se odlučila za bržu numeru, konkretno za pobjedničku pjesmu „Evrovizije“ – „My number one“, koju u originalu izvodi Helena Paparizou, a za interpretaciju ove pjesme dobila burne aplauze publike.

Interesantno za vas

Izdvajamo

Kijev pregovara sa Turskom i UN o garancijama za izvoz žita

U skorašnjim novinskim izveštajima je nagovješteno da će se razgovori uskoro održati u Turskoj. Ukrajina vodi razgovore sa Turskom i...

Možda vas zanima i ovo