Četvrtak, 7 srpnja, 2022

Oteo se čuvarima – Ubica Stele Gudelj skočio sa zgrade suda

Nemojte propustiti

Aleksandar Šundić (23), u srpskim medijima prozvan ‘beogradski davitelj’, koji je juče uhapšen jer je u srijedu udavio Stelu Gundelj (25) u beogradskom naselju Medaković, skočio je danas sa zgrade suda

Foto: Arhiv
Foto: Arhiv

Uspio je da se otme čuvarima i baci sa drugog sprata gde se nalazila sudnica. Odmah je prevezen u Urgentni centar gde su mu ustanovljene teže tjelesne povrede. Kako Blic nezvanično saznaje, Šundić se trenutno nalazi na reanimaciji i životno je ugrožen.

On je juče uhapšen zbog sumnje da je u srijedu, u iznajmljenom stanu, udavio svoju devojku Stelu Gundelj (25). Osumnjičeni mladić je iz stana u kome se desilo ubistvo najprije pozvao svog najboljeg prijatelja i rekao mu: “Posvađali smo se, mislim da sam je ubio. Dođi u njen stan”.

Prijatelj je odmah došao u stan žrtve i prijavio zločin, dok je Šundić nakon poziva pobjegao. Uhapšen je dan kasnije u Studentskom domu “Karaburma”.

I tada je pretio policajcima da će se baciti sa krova zgrade.

(Blic)

Interesantno za vas

Izdvajamo

Ministar Drljača sa predstavnicima austrijske delegacije razgovarao o pitanjima profesionalne rehabilitacije

Zamjenik premijera i federalni ministar rada i socijalne politike Vesko Drljača danas je u prostorijama Ministarstva u Sarajevu primio...

Možda vas zanima i ovo