Subota, 15 svibnja, 2021

Otišao trbuhom za kruhom: Bivši gradonačelnik (HDZ) odselio u Irsku, radit će u skladištu

Nemojte propustiti

Živjet će u hostelu s dvadesetak soba u kojemu će kuhinju dijeliti s ostalim radnicima, među njima i jednim Ličaninom, što će ga koštati oko 700 eura.

Bivši gradonačelnik i predsjednik Kluba HDZ-a u Gospiću od jučer živi i radi u Irskoj, nakon što je ostao bez posla zbog raskola ličkog HDZ-a, piše u današnjem izdanju Jutarnji list.

Petar Krmpotić nakon duge političke karijere otišao je raditi kao skladištar u Irsku, a svoj HDZ, čiji je vijećnik, nije ni obavijestio o odlasku, navodi dnevnik.

Vrhunac političke karijere doživio je pobjedom na lokalnim izborima 2013. godine, kada je postao gospićki gradonačelnik. Četiri godine kasnije imao je manje sreće jer je u revanšu izbore dobio aktualni gradonačelnik Karlo Starčević pa se Krmpotić morao zadovoljiti mjestom predsjednika Kluba HDZ-a u Gradskom vijeću, što je formalno i danas.

Dnevnik piše da je bivši političar posao našao u trgovačkom centru Musgrave u mjestu Kildare nedaleko od Dublina te da je u CV-u zatajio “sjajnu ličku političku karijeru”.

Imat će platu između 1800 i 2200 eura, koja s prekovremenim radom može iznositi i do 3000 eura.

Živjet će u hostelu s dvadesetak soba u kojemu će kuhinju dijeliti s ostalim radnicima, među njima i jednim Ličaninom, što će ga koštati oko 700 eura, navodi Dnevnik.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

“Vojne trupe s različitih strana krstare BiH, Dodiku će trebati više od 30.000 vojnika ‘partije’ kako bi blokirao Amerikance da ne dođu do Manjače...

Iako je Manjača od Trebinja udaljena oko 400 kilometara, trupe NATO-a krstare cijelom zemljom, pa su jutros i na...

Možda vas zanima i ovo