Nedjelja, 16 svibnja, 2021

Otišla kod ljubavnika, ostavila u stanu djecu da umru od gladi

Nemojte propustiti

Ukrajinka (20) je prije tri godine zaključala sina od dvije i kćerku od tri godine pa otišla kod ljubavnika. Dječak je umro nakon šest dana, a curica je tri dana živjela pored njegovog tijela.

Vladislava Podčapko ostavila je svoju djecu samu i otišla kod ljubavnika. Nakon šest dana, 23-mjesečni sin umro je od gladi. Policiji je rekla da nije znala da djeca mogu umrijeti.

Vladislava je kćerku Anu (3) i sina Danila zaključala u stanu u Kijevu. Ostavila ih je same devet dana i otišla kod ljubavnika. Maleni Danil je umro od gladi nakon šest dana. Njegova sestra Ana bila je s mrtvim bratom u stanu još tri dana.

Djeca su pokušavala izaći iz stana, ali nisu mogla otvoriti vrata jer su bila zaključana. Susjedi su ih čuli kako plaču te su pozvali policiju koja nije došla.

Kada su djeca pronađena, curicu su odmah odvezli u bolnicu. Bila je u vrlo lošem stanju i izgladnjela. Srećom, liječnici su joj uspjeli spasiti život, prenose 24sata.hr.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dijaspora zavrnula pipu: U Bosnu i Hercegovini lani stiglo skoro pola milijarde maraka manje

Ekonomista Admir Čavalić je kazao da su ovakvi rezultati sasvim očekivani te da su stručnjaci prošle godine najavili upravo...

Možda vas zanima i ovo