Subota, 4 prosinca, 2021

Otkazana sjednica Vijeća ministara BiH, nije bilo kvoruma

Nemojte propustiti

Arhiv
Arhiv

Sjednica Vijeća ministara Bosne i Hercegovine koja je bila zakazana za danas odgođena je jer nije bilo kvoruma za punopravno odlučivanje.

Ministri su trebali razmatrati aktuelnu situaciju nakon poplava u Bosni i Hercegovini koje su se dogodile u maju te realizaciju zaključaka Vijeća ministara BiH u vezi s tim.

Ministri su trebali razmatrati i Izvještaj o radu Koordinacionog tijela Bosne i Hercegovine za zaštitu i spašavanje od prirodnih ili drugih nesreća u Bosni i Hercegovini.

Na predloženom dnevnom redu bio je i Nacrt zakona o izmjenama i dopunama Zakona o budžetu institucija Bosne i Hercegovine i međunarodnih obaveza Bosne i Hercegovine za 2014. godinu.

Izvještaj o aktivnostima na rješavanju spora nastalog na Projektu “Međudržavni most Svilaj na autocesti na Koridoru 5C” i Plan narednih aktivnosti bila je jedna od tačaka dnevnog reda danas odgođene sjednice Vijeća ministara BiH u Sarajevu.

Ova sjednica Vijeća ministara BiH trebala bi biti održana 25. juna.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Emir Suljagić objavio dokument iz vremena agresije na BiH: “To je vojska koju Dodik želi da obnovi”

"Likvidiran je ustaša iz Srebrenice...", "Likvidirano je pet balija..." To je "vojska" koju Dodik želi da obnovi - napisao...

Možda vas zanima i ovo