Nedjelja, 11 travnja, 2021

Otkrijte osobine: Tri najinteligentnija znaka u horoskopu

Nemojte propustiti

Pročitajte da li ste na osnovu svojih astro-karakteristika među najinteligentnijim znakovima u horoskopu.

Blizanci

Još od malih nogu vole da istražuju i ispituju. Vrlo su radoznale prirode pa ih zanima mnogo stvari iz različitih oblasti, iako su najčešće naklonjeni umjetnosti. Veoma su inteligentni pa otuda i proizlazi njihova duhovitost i dovitljivost. Iz tog razloga uvijek su okruženi ljudima sa kojima mogu voditi konstruktivne razgovore, a također traže inteligentnu partnerku sa kojom će moći da pričaju o svemu jer ih prazne priče ne ispunjavaju.

Škorpija

Nijedan znak horoskopa nije toliko pronicljiv i intuitivan kao Škorpija. Gotovo da ne postoji stvar u koju njihov prodorni pogled i naglašeno šesto čulo ne bi mogli da prodru. Oni uvijek i teže da u svemu osjete dubinu, da zagrebu ispod površine i uvide pravi smisao.

Strijelac

Vihorne i radoznale prirode poput Blizanaca uvijek imaju potrebu da saznaju više i djeluju često prilično neozbiljno.Međutim, oni su itekako pronicljivi i dobro znaju da procijene situaciju. Veoma su društveni i znaju kako sa ljudima. Nije im problem da već na prvu loptu pridobiju simpatije kada se nađu u novom društvu, a također i da dobro procjene kakav je ko. Među pripadnicima ovog znaka ima dosta naučnika, a matematika i uopšte prirodne nauke su im jača strana, piše B92.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Dragan Mioković raskovao Ljubišu Ćosića: “Šu*** iz ulice Draže Mihailovića i s Mladićevim posterom…”

Ne stišavaju se reakcije na zahtjev gradonačelnika Istočnog Sarajeva Ljubiše Ćosića koji je jučer tražio od Grada Sarajeva i...

Možda vas zanima i ovo