Nedjelja, 25 srpnja, 2021

Otkrio tajnu: Veliki šef progovorio o Schumacheru

Nemojte propustiti

Veliki šef Formule 1 Bernie Ecclestone otkrio je javnosti zašto nije posjetio Michaela Schumachera otkako je koncem 2013. godine teško ozlijedio glavu u prometnoj nesreći.

Ecclestone inzistira da razlog nije nikakva prijašnja svađa sa sedmerostrukim svjetskim prvakom u Formuli 1, koji se trenutno oporavlja u svojoj vili na Ženevskom jezeru, daleko od očiju javnosti, piše Net.

“Ne želim vidjeti Michaela takvoga. Sjećam ga se kakav je bio. To je Michael kakvog želim vidjeti. Ako se vrati želim da Michael bude takav”, kazao je čelni čovjek Formule 1 za F1 magazin.

U ovom je razgovoru Ecclestone otkrio svoju rijetko viđenu emotivnu stranu koja obično ne dolazi do očiju javnosti.

“Usprkos javnom mišljenju, Ecclestone je svojim komentarima o Schumacheru pokazao da može izraziti osjećaje, posebice zadržati uspomene na Schumachera na vrhuncu, kad je osvojio pet uzastopnih naslova prvaka, nesmiljeno dominirajući sportom”, zaključuje novinar Independenta o Ecclestoneu.

Tijekom godina 84-godišnji Ecclestone nikad nije imao posebno blizak odnos sa Schumacherom, ali je među njima vladalo uzajamno poštovanje.

Upitan je Ecclestone i da komentira za čime najviše žali za vrijeme svojeg vladanja Formulom 1.

“Vjerojatno za time što sam dao sve dionice svoje tvrtke supruzi”, rekao je Ecclestone, aludirajući na Slavicu Ecclestone.

Više s weba

loading...

Izdvajamo

Koliko treba četveročlanoj porodici? Smještaj u Neumu oko 700, u Makarskoj oko 1.000 KM više

Cijene koje smo izdvojili, valja napomenuti, nisu strogo zacementirane, smještaj, piće i hranu moguće je pronaći i po povoljnijim,...

Možda vas zanima i ovo